Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται οι γυναίκες πίσω από τις διάσημες pin-up ζωγραφιές

Οι διάσημες pin-up γυναικείες ζωγραφιές που κοσμούν διάφορα αντικείμενα εδώ και πολλά χρόνια βασίζονται σε φωτογραφίες γυναικών που υπήρξαν κάποτε. Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές φιγούρες των γυναικών που τα πορτραίτα τους έχουν κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Τζιλ Έλβγκρεν φωτογράφιζε μοντέλα με καμπύλες την δεκαετία του ’50 και τότε αποφάσισε να τις ζωγραφίσει για να κάνει ένα είδος ρετούς. Οι πίνακες έμελλε να γίνουν το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής και να συνδεθούν με την γυναικεία ομορφιά. Σήμερα πια κρέμονται σε τοίχους εκατομμύρια σπιτιών και κοσμούν διάφορα αντικείμενα

όπως πορτοφόλια, αναπτήρες, μπλούζες και πολλά άλλα.

Χιλιάδες ζωγράφοι πήραν τις φωτογραφίες και επιχείρησαν να αποτυπώσουν τα pin-up κορίτσια και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα πάρουν τόσο μεγάλη δημοσιότητα. Ο βασικός λόγος ήταν το ρετούς όμως, προκειμένου να γίνουν ακόμα ωραιότερα τα μοντέλα των φωτογραφιών καθώς δεν υπήρχαν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Η Τζιλ Έλβγκρεν για πρώτη φορά αποφάσισε να δώσει στο φως της δημοσιότητας τις πραγματικές φωτογραφίες των pin up μοντέλων και σε σύγκριση με τους πίνακες υπάρχουν εμφανείς διαφορές αλλά οι πόζες είναι ίδιες.

Δείτε τις φωτογραφίες στο koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα