Για να τον γλυκάνεις του Αγίου Βαλεντίνου

Ολοκληρώσετε το ραντεβού σας με επιτυχία!

Εκμεταλλευτείτε μια από τις αισθήσεις του συντρόφου σας, για να του φτιάξετε την καλύτερη ατμόσφαιρα. Για ποια αίσθηση μιλάμε; Την όσφρηση βέβαια!

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται ένα συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, να ξυπνήσει τις αισθήσεις, να επαναφέρει αναμνήσεις από τοπία και ατμόσφαιρες, μπορεί ακόμα να συνδυαστεί και με έναν συγκεκριμένο

άνθρωπο που έχετε να δείτε χρόνια.

Τα γλυκά αρώματα είναι αυτά που διεγείρουν τις αισθήσεις, χαλαρώνουν, ηρεμούν, διώχνουν το στρες και κυρίως είναι αφροδισιακά. Ότι πρέπει για την ημέρα πιο γιορτάζουμε τον έρωτα.

Δημιουργήστε την τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα:

Κρέμα σώματος: μόνο το άρωμα σας δεν φτάνει, απλώστε σε όλο το σώμα μια αρωματική κρέμα σώματος. Αποφύγετε τα βαριά, πικάντικα και έντονα ανατολίτικα αρώματα και επιλέξτε καθαρές γλυκές μυρωδιές.

Scented Candle Rose της Diptique.

Αρωματικά κεριά: φτιάξτε την ατμόσφαιρα με αρωματικά κεριά, επιλέξτε σωστά, αυτό που θέλετε είναι να διαμορφώσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, μην το παρακάνετε όμως με πολλές διαφορετικές μυρωδιές.

Rose Body Moisturizer του Dr. Hauschka.

Tip για ιδανική ατμόσφαιρα: αν επιλέξετε ένα γλυκό άρωμα για την κρέμα σώματος, τότε εξισορροπήστε το άρωμα της με ένα κερί με άρωμα τριαντάφυλλου ή με διάφορα ξύλα ή με εσπεριδοειδή.

The post Για να τον γλυκάνεις του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα