Φορέστε τα ψηλοτάκουνα σας

Δείξτε τη σέξι πλευρά του εαυτού σας.

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια είτε είναι μπότες, pumps, πέδιλα, booties μπορούν να χαρίσουν αέρα και να αναδείξουν τη θηλυκή πλευρά στο ντύσιμο σας. Για εσάς που αγαπάτε τα ψηλά τακούνια στα καθημερινά casual looks σας, προτιμήστε ένα ζευγάρι μποτάκια ή μπότες για πιο χαλαρό αποτέλεσμα κι αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία βέβαια δείχνουν υπέροχα για τις βραδινές εμφανίσεις σας όπως για ένα glam & sexy Saturday look. Τα κομψά μυτερά pumps αποτελούν μία επιλογή που μπορεί να

συνοδεύσει από τα πρωινά office looks μέχρι τα βραδινά chic & classic outfits γι’ αυτό αξίζει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι. Τα prints, οι μεταλλικές υφές, το έντονο ή soft χρώμα, τα κορδόνια ή τα τρουκς στα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας μπορούν να δώσουν το ύφος που θέλετε στο look σας.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Leopard pumps για απόλυτα μοδάτες φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Οι ψηλοτάκουνες μπότες ολοκληρώνουν υπέροχα το skinny παντελόνι σας.

Τα metallic πέδιλα είναι ιδιαίτερα sexy & stylish για τα βραδινά looks σας.

Τα μαύρα κλασσικά pumps αποτελούν μία διαχρονική επιλογή για να επιλέξετε από τα office looks μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις σας.

Pumps ή μπότες; Διαλέξτε ανάλογα με το προσωπικό στιλ σας.

Για εσάς που αγαπάτε τα ψηλά τακούνια στα καθημερινά casual looks σας, προτιμήστε ένα ζευγάρι μποτάκια ή μπότες για πιο χαλαρό αποτέλεσμα κι αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Για απόλυτα θηλυκές εμφανίσεις.

Τα κομψά μυτερά pumps αποτελούν μία επιλογή που μπορεί να συνοδεύσει από τα πρωινά office looks μέχρι τα βραδινά chic & classic outfits γι’ αυτό αξίζει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι.

Η Olivia Palermo επέλεξε τα ψηλοτάκουνα booties σας.

Μία μοδάτη peep toe επιλογή για τις ψηλοτάκουνες μπότες σας.

Για τις λάτρεις των funky ψηλοτάκουνων παπουτσιών.

Για ένα glam & sexy βραδινό Saturday look.

Αναδείξτε τα casual denim looks σας.

Σε μπορντώ αριστοκρατική απόχρωση.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα