Φεβρουάριος: Ο μήνας 8

14:19 5/2/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει, λέει μια παροιμία , δίνοντας μας κουράγιο, ότι είναι τα τελευταία κρύα του χειμώνα, κι ότι η ελπίδα στις μυρωδιές του καλοκαιριού μας κρατούν την προσμονή ζωντανή…

Κάπως έτσι θα χαρακτήριζα και τον Φεβρουάριο σαν μήνα , μέσα από την δόνηση των αριθμών, μιας και είναι ένας εντελώς διαφορετικός μήνας από τον Ιανουάριο.

Ενώ οι εξελίξεις τρέχουν , και η έντονη κίνηση και δραστηριότητα θα μας συντροφεύουν, ως μήνας 8 που είναι, θα υπάρχει και μια ενέργεια που

θα μας ενδυναμώνει και θα κρατά την ελπίδα μας ζωντανή…

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τις τάσεις υπάρχουν, για τον μήνα που μόλις ξεκίνησε:

Σε έναν μήνα 8 δεν θα μπορούσε παρά να μας απασχολεί ο τομέας της ύλης και των οικονομικών θεμάτων, είτε αυτών που έχουμε σε εκκρεμότητα , είτε καταστάσεις που πρέπει να διεκδικήσουμε για να εξασφαλιστούμε και λάβουμε ότι μας αξίζει.

Η συγκέντρωση σε υποθέσεις επαγγελματικές, κυρίως με επενδυτικό χαρακτήρα και η μελέτη αυτών θα είναι ότι καλύτερο για να μπορέσουν να βελτιωθούν και να δώσουν νέα ώθηση στα σχέδια μας.

Η εστίαση τόσο στις λεπτομέρειες όσο και στην ευρεία εικόνα τυχόν προτάσεων για συνεργασίες , νέες εργασίες, δραστηριότητες θα είναι το σημαντικότερο όπλο μας , για να βγούμε κερδισμένοι χωρίς απώλειες και ζημιές.

Ο αριθμός 8, συμβολίζει τον αριθμό της ύλης , καθώς επίσης και το ενδιαφέρον για τα γήινα ζητήματα και την επιτυχία στα κοσμικά και υλικά περιστατικά.

Μην αφήσετε αυτήν την ενέργεια να πάει χαμένη. Σε έναν μήνα 8 , μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδα μας, να προωθήσουμε την δουλειά μας, να ασχοληθούμε με την προσωπική μας προβολή , αλλά μόνο μέσα από σκληρή εργασία και στηριζόμενοι στους εαυτούς μας. Η ενέργεια του αυτοδημιούργητου που χαρακτηρίζει αυτόν τον αριθμό ,μας καλεί να βρούμε τη δύναμη, το θάρρος αλλά και το θράσος που κρύβουμε όλοι μέσα μας και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Η ακεραιότητα είναι η λέξη κλειδί για τον μήνα Φεβρουάριο.

Ο 8 συνδέεται απόλυτα με το ρίσκο και τον κίνδυνο…οι λάθος χειρισμοί, η κακή διαχείρηση θα μας πάνε ένα βήμα πίσω, και θα νιώσουμε ανασφάλεια. Προσπαθήστε να πάρετε αποφάσεις με σύνεση και οργάνωση έτσι ώστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις.

Ο συνδυασμός της χρονιάς 6 με τον μήνα 8, μας μαρτυρούν ένα ταίριασμα γεμάτο ευθύνες , υποχρεώσεις, μα και επιτυχία σε οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους που έχουμε βάλει. Ίσως παρατηρήσετε στον τομέα των σχέσεων να μην υπάρχει η ίδια εύνοια , γι’αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά και να βρείτε όσο μπορείτε την αρμονία και την ισορροπία με τους άλλους.

Αν δούμε την ενέργεια του μήνα και του αριθμού 8 φυσικά από μια άλλη σκοπιά , πιο πνευματική – γιατί μην ξεχνάμε ο αριθμός 8 συμβολίζει επίσης και την ισορροπία ανάμεσα στην ύλη και το πνεύμα – θα δούμε ότι ο διψήφιος που επηρεάζει τον μήνα αυτό , είναι ο αριθμός 17.

Με την δόνηση του 17, έχουμε κάθε δικαίωμα να πούμε πως αυτός ο μήνας δίνει μια πιο ήπια όψη , στην τραχύτητα του 8, και μας παρηγορεί με την «προστασία» που μας παρέχει.

Ο αριθμός 17 λοιπόν, μας προσδίδει μία δόνηση ερευνητική, γεμάτη ανίχνευση τόσο για τα ορατά μυστήρια της ζωής όσο και για τα αόρατα.

Μας οδηγεί να «χτίσουμε» πάνω στη συνείδηση του μυαλού μας , για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας και τις προσδοκίες μας. Μας ωθεί να βρούμε τη δύναμη μας, όχι μόνο μέσω της πρακτικής αλλά «σκάβωντας» βαθιά στην με τη βοήθεια της διαίσθησης και της διορατικότητας. Με λίγα λόγια ο 17 , δίνει μια πιο πνευματική προσέγγιση στον 8, και μας βοηθά να αναζητήσουμε τη βοήθεια και την ελπίδα σε ανώτερες δυνάμεις, που πιθανόν να βρίσκονται και μέσα μας. Μας ζητά να δούμε την ύλη ως ανταμοιβή των προσπάθειών μας, χωρίς όμως να δημιουργεί εξάρτηση και εμμονή.

Οι δυσκολίες του μήνα και τα τυχόν εμπόδια, είναι στο θεϊκό σχέδιο αυτόν το μήνα.

Φυσικά όχι με την έννοια της τιμωρίας, αλλά με την πεποίθηση ότι έχουμε «προστασία» και πάντα θα υπάρχουν οι λύσεις μπροστά μας , με την εμφάνιση μκρών καθημερινών θαυμάτων που θα πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια της ψυχής και να τα εντοπίσουμε.

Οι αρνητικές συμπεριφορές και το πείσμα , δεν θα είναι η καλύτερη λύση . Η απιστία και οι αμφιβολίες καταλήγουν στην απαισιοδοξία η οποία δεν μας αφήνει να δούμε την πραγμάτωση και το Φως στον κόσμο.

Καλό μας μήνα λοιπόν με πνευματική αγάπη και πραγματοποίηση!

Χάρις Μπεκιάρη,
Σύμβουλος αριθμολογίας
e-mail : [email protected]
blog: charisnumerology.wordpress.com

The post Φεβρουάριος: Ο μήνας 8 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα