Έξαλλη η Chrissy Teigen παρανευρίασε με follower της στο Twitter

Το μοντέλο του Sports Illustrated, Chrissy Teigen, είναι μητέρα ενός παιδιού και πρόσφατα κατηγορήθηκε από fan της στο Twitter για τον λάθος τρόπο που κρατάει το μωρό της. Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια πηγαινοερχόντουσαν μεταξύ της Chrissy και της fan της.

Η fan της είπε συγκεκριμένα την

φράση «This is not how a baby is held», σε φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί πριν από λίγες ημέρες, που έδειχνε την όμορφη μαμά να κρατά την έξι μηνών κορούλα της και δίπλα να έχει τον σύζυγο της John Legend, στο αυτοκίνητο τους. Η 30χρονη Chrissy έδειξε φανερά τον εκνευρισμό της απαντώντας σε αυτό το σχόλιο, με αυτή την φράση «Really because that’s how I’m f–king holding her».

Η fan της ανταποκρίθηκε λίγο πιο επιθετικά αυτή την φορά, λέγοντας ότι η Chrissy δεν μπορεί να κρατάει το μωρό σαν να είναι τσάντα, η φράση που έγραψε ήταν «I don’t give a crap where that baby popped out from! Do not hold a baby like a handbag»! Και το μοντέλο απάντησε αντίστοιχα «Well you hold your handbag like a f–king idiot then».

Η σύζυγος του John Legend, έχασε την ψυχραιμία της και εκδήλωσε φανερά την δυσαρέσκεια της με έναν άκομψο τρόπο θα λέγαμε. Η ίδια, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της στο Twitter λέγοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά πως να φροντίζει και να κρατά το μωρό της, όταν συνεχώς βομβαρδίζεται από τα φλας πολλών φωτογράφων, προσπαθώντας να αποφύγει τις κάμερες και ότι όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν γίνεται να την κατηγορούν για την μία λήψη αυτής της φωτογραφίας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Chrissy Teigen, twitter, εκνευρισμός της Teigen, λεκτική επίθεση, μοντέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα