Ένα weekend ξεκούραστης ανασυγκρότησης

Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν ένα ξεκούραστο και ιδιαίτερα ευχάριστο κλείσιμο μιας απαιτητικής εβδομάδας. Αποφάσισα να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και να κάνω ένα extra focus στη διατροφή.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ζεστάνει ο καιρός, αλλά τα λουλούδια θυμίζουν ότι έχει μπει η Άνοιξη!

Πάντα προσέχω τη διατροφή μου, τόσο εγώ όσο και τα παιδιά. Οι διατροφικές μας συνήθειες φροντίζω να είναι ισορροπημένες

και υγιεινές, ενώ οι παρεκκλίσεις δεν βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Η καθημερινότητα όμως πολλές φορές δεν διευκολύνει και έτσι το σαββατοκύριακο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για balance.

Ετοίμασα ένα δυναμωτικό πρωινό λοιπόν με γιαούρτι και Μακεδονικό Ταχίνι, την πιο νόστιμη και θρεπτική υπερτροφή στην οποία έχω μεγάλη αδυναμία.

Το Σάββατο συνεχίστηκε με ψώνια και δραστηριότητες με τα παιδιά, ενώ το απόγευμα φρόντισα λίγο τον κήπο που τώρα την άνοιξη χρειάζεται συνεχώς μικρά «συμμαζέματα». Αμέσως μετά σειρά είχε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Τη συνέχεια την είχα σχεδιάσει μεθοδικά. Τα παιδιά θα ήταν σε φίλους κι έτσι έβαλα να δω την ταινία που χάρισε στην Julianne Moore το Oscar, το «Still Alice» που με συγκίνησε και την προτείνω με άνεση.

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με μουσική και συγκεκριμένα έβαλα να παίζει Chinawoman και το τραγούδι «Russian Ballerina». Σε up tempo ρυθμούς άρχισα να τακτοποιώ να λεγόμενα κουζινικά.

Μπολ, πιάτα, κομμάτια από παλιά σερβίτσια, άρχισα να τα βάζω σε ανοιξιάτικη τάξη και μάλιστα ξεχώρισα μερικά, δημιουργώντας το spring set μας!

Τα απογεύματα της Κυριακής μου αρέσει πολύ να κάθομαι και να διαβάζω για καμιά ώρα με ένα φλυτζάνι τσάι. Ξεκίνησα να διαβάζω το τελευταίο βιβλίο της Τσαλίκογλου, «Το Ευτυχισμένο Νησί».

Keywords
Τυχαία Θέματα