Ένα βιβλίο για την υγεία σας

Ο Δρ Καγιάτ επισκέπτεται τη χώρα μας με αφορμή την έκδοση, στην ελληνική γλώσσα, του βιβλίου του «Η σωστή αντικαρκινική διατροφή», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη και σημειώνει μεγάλη ανταπόκριση από το αναγνωστικό κοινό. Το βιβλίο έχει σκοπό να ενημερώσει αλλά και να μας μυήσει σ” ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Ίδρυμα Ευγενίδου, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου στις 19.οο μ.μ..Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν από τον εκδοτικό οίκο Καλέντη για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Συνδιοργανωτές

της εκδήλωσης είναι το Ίδρυμα Ευγενίδου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και οι εκδόσεις Καλέντη. Κατά τη διάρκειά της θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κύριος Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ο κύριος Αλέξανδρος Καλέντης, ιατρός, εκδότης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Σουφλέρη. Η ομιλία του Δρα Καγιάτ θα πραγματοποιηθεί στα Γαλλικά, με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες στο:

Τηλέφωνο: 6936 177 143, στο fax: 210 9417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα