Ένα σαγηνευτικό άρωμα με σπάνια άνθη κόκκινου γιασεμιού

Η Oriflame αποκαλύπτει το Άρωμα My Red από την Demi Moore.

Η Demi Moore μοιράζεται το μυστικό της γοητείας παρουσιάζοντας το πιο πολύτιμο και σαγηνευτικό άρωμα της Oriflame έως σήμερα. Το My Red έχει επιμεληθεί

ο φημισμένος αρωματοποιός Vincent Schaller, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό άρωμα από μία σπάνια ποικιλία γιασεμιού -το κόκκινο γιασεμί- με αποτέλεσμα να μαγνητίζει με τον αισθησιασμό, τον Χολιγουντιανό glamour και την κομψότητά του.

Η Oriflame παρουσιάζει το πιο πολύτιμο και σαγηνευτικό άρωμά της έως σήμερα, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ηθοποιό Demi Moore και τον φημισμένο αρωματοποιό Vincent Schaller. Με την ιδιαίτερη και σπάνια ποικιλία γιασεμιού – κόκκινο γιασεμί – το My Red είναι ένα εντυπωσιακό άρωμα που μαγνητίζει με τον αισθησιασμό, το Χολιγουντιανό glamour και την κομψότητά του.

Το κόκκινο γιασεμί αποτελεί σύμβολο της αφοσίωσης και του αισθησιασμού. Με το έντονο και γεμάτο αυτοπεποίθηση άρωμά του, το My Red απευθύνεται στις γυναίκες που τολμούν να ξεχωρίζουν, να γοητεύουν και ονειρεύονται να τις θαυμάζουν και να είναι ακαταμάχητες.

Η Demi Moore είναι το πρόσωπο και η έμπνευση του αποκλειστικού γυναικείου αρώματος My Red Eau de Parfum. Η δύναμη, το ταλέντο και η απαράμιλλη ομορφιά της, εντυπωσιάζουν άνδρες και γυναίκες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Με την ομορφιά και το ταλέντο της να μαγεύει τους θεατές σε όλο τον κόσμο, είναι μία πραγματική femme fatale και η τέλεια έμπνευση για το αποκλειστικό My Red.

Το αποκλειστικό άρωμα My Red από την Demi Moore θα σας ταξιδέψει σε ένα εξωτικό όνειρο αισθησιασμού και πολυτέλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα