Ελένη Μενεγάκη: οι πρώτες φωτογραφίες από την μυστική βάπτιση της κορούλας της

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να μας ξαφνιάζει. Μετά την εγκυμοσύνη και την γέννηση του παιδιού της η παρουσιάστρια κατάφερε να μας εντυπωσιάσει και πάλι , αφού βάπτισε την 5 μηνών κόρη της χωρίς γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην μονή Παναχάντρου στην Άνδρο πιο

ευτυχισμένοι και λαμπεροί από ποτέ. Το μυστήριο τελέσθηκε στις 12:30 και η μικρή πήρε το όνομα Μαρίνα. Η βάπτιση έγινε σε στενό κύκλο αφού το παρών «έδωσαν» 10 άτομα στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Νονοί της μικρής έγιναν τα αδέρφια της Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια. Η βάπτιση ήτανε καθαρά οικογενειακή υπόθεση.

Από το πλευρό της παρουσιάστριας δεν έλειψε και ο Βασίλης Μπουλούμπασης. Ο πολύ καλός της φίλος και συνεργάτης επιμελήθηκε τα μαλλιά της σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.
Η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές τους ενώ δεν παρέλειψε να δημοσιοποιήσει τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Σημερα η μικρουλα μας βαπτιστηκε. Μαρινα ειναι το ονομα που της εδωσαν τ αδερφια της που ηταν κ οι νονοι της pic.twitter.com/ULPgMDd4mH

— Ελένη (@Eleni_AlphaTV) August 27, 2015


Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα