Δώστε ένα μικρό διάλειμμα στα μαλλιά σας

Να ξεκουραστούν και να επανέλθουν με περισσότερη λάμψη και ζωντάνια.

Μια καλή θεραπεία που μπορείτε να κάνετε τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας ήσυχα!

Αφήστε τα ήσυχα από τις διάφορες χημικές επεξεργασίες, τα συχνά styling με υψηλή θερμοκρασία, τα πολλά προϊόντα styling και άλλα.

Τα μαλλιά υπόκεινται καθημερινά σε διάφορους παράγοντες που μόνο βλαβεροί μπορούν να χαρακτηριστούν. Η μόλυνση, οι καιρικές συνθήκες, οι συχνές βαφές, το πιστολάκι, το ψαλίδι για μπούκλες, η λακ μαλλιών, το gel, το

επιθετικό χτένισμα, το σαμπουάν και άλλα. Αποφύγετε για ένα μήνα ή τουλάχιστον 20 ημέρες μερικές από τις καθημερινές σας συνήθειες.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

Σταματήστε τα συχνά – καθημερινά λουσίματα. Τα σαμπουάν καθαρίζουν το τριχωτό και τα μαλλιά όμως απομακρύνουν και το απαραίτητο σμήγμα που πρέπει – φυσικά να υπάρχει, για να σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα. Προτιμήστε για αυτές τις μέρες να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο σαμπουάν ή ένα παιδικό.Σταματήστε το καθημερινό styling με πιστολάκι ή ψαλίδι για μπούκλες. Μετά το λούσιμο, απλά στεγνώστε τα φυσικά ή σε χαμηλή θερμοκρασία και σε μεγάλη απόσταση με το πιστολάκι.Μην ανησυχείτε αν τα μαλλιά σας θα φαίνονται «χάλια» κατά την άποψη σας. Υιοθετήστε διάφορα stylish χτενίσματα για φυσικά και ανέμελα μαλλιά. Άλλωστε είναι στη μόδα.Αυτές τις μέρες είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε τα μαλλιά σας με οργανικά λάδια, σπιτικές τονωτικές λοσιόν και σπιτικές μάσκες και να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Αποφύγετε να μαζεύετε πολύ σφιχτά τα μαλλιά, μπορεί να σπάσετε τις τρίχες ή και χειρότερα να τις ξεριζώσετε.Αποφύγετε τα προϊόντα styling (όχι περιποίησης), τις λακ για κράτημα, τα τζελ φιξαρίσματος και άλλα.Αν βάφετε συχνά τα μαλλιά σας προσπαθήστε αυτές τις μέρες να το αποφύγετε, εναλλακτικά δοκιμάστε τις φυσικές βαφές του εμπορίου.Αν τα μαλλιά σας έχουν έντονες ψαλίδες ή φριζάρουν πολύ στις άκρες λόγω αφυδάτωσης, κάντε ένα μικρό φρεσκάρισμα κουρεύοντας ελαφρώς τις άκρες.

Να είστε σίγουρες ότι μετά από όλη αυτή την προσπάθεια, τα μαλλιά σας θα το εκτιμήσουν και θα σας ανταμείψουν με λάμψη και ζωντάνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα