Διαγωνισμός για την παράσταση «Η Νεράιδα Πραλίνα και το Μαγικό Φουντούκι»

Τέσσερις τυχερές θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την ροκ μουσικοθεατρική ιστορία για μικρούς και μεγάλους (4 – 6 & 7 – 14 ετών) βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Κλειώς Φανουράκη.

Σε ποιο νησί της Χώρας της Σοκολάτας ακούν ροκ; Ποιοι σοκολατένοι κάτοικοι παίζουν τζαζ; Σε ποια πόλη τραγουδούν παραδοσιακά και φλαμένκο; Tι αποφάσισε η Πραλίνα όταν πέταξε για πρώτη φορά πάνω από τη Χώρα της Σοκολάτας; Mαγεύτηκε τόσο από τα σοκολατένια ποτάμια

και τα βουνά και αποφάσισε να “μεταναστεύσει” εκεί. Με μια θυσία βέβαια: στην είσοδο της Χώρας της αφαίρεσαν τα μαγικά της φτερά και για αντάλλαγμα, της έδωσαν φύλακα και οδηγό για τη νέα ζωή της, το Μαγικό Φουντούκι.

Η φιλία έγινε ζωτικό και αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους. Σε μια μεγάλη γιορτή όμως, η Πραλίνα έχασε τον αγαπημένο της φίλο… Η απώλεια αυτή, την έχει στενοχωρήσει πολύ. Ωστόσο, η ίδια η απουσία του φίλου της, την κινητοποιεί για να τον βρει. Θα τη βοηθήσεις κι εσύ; Ορατοί, αόρατοι φίλοι και συμπαραστάτες, πολλή μουσική, τραγούδια και μαγευτικές εικόνες συνθέτουν το πιο γλυκό σκηνικό! Για τους μικρούς (4-6 ετών) και τους πιο μεγάλους (7-14 ετών) σοκολατένιους φίλους η περιπέτεια ξεκινάει στην είσοδο της Χώρας και συνεχίζεται…

Σε μια εποχή ανάγκης για εσωτερική αναζήτηση, η ιστορία μας αφήνει να επιλέξουμε εάν την «απώλεια», σε όποιο επίπεδο κι αν τη βιώνουμε, θέλουμε να την μεταμορφώσουμε σε κάτι… Μια περιπέτεια που αντίπαλοι – ίσως – εμφανίζονται οι ίδιες μας οι επιθυμίες; Μια ιστορία, που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον φανταστικό κόσμο της Σοκολάτας, κρατώντας πάντα ενεργοποιημένη την κριτική σκέψη και τη βιωματική μάθηση, υπενθυμίζοντας τις πραγματικές αξίες στη ζωή, όπως τη φιλία, την αγάπη, το σεβασμό, την αλληλεγγύη, την προσπάθεια, την αισιοδοξία… το γέλιο!

Λίγα λόγια για την ομάδα…

Η ομάδα της σκηνοθέτιδας Κλειώς Φανουράκη Amusic FREEater είναι μια ομάδα θεατρολόγων, μουσικών και εκπαιδευτικών που σχεδιάζει μουσικοθεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ κι εκπαιδευτικά προγράμματα με ιδιαίτερη δράση στις ομάδες των παιδιών και των εφήβων. Με την Νεράιδα Πραλίνα και το Μαγικό Φουντούκι στόχο έχει τη δημιουργική συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση μέσα από τις σύγχρονες μορφές του επινοημένου, διαδραστικού θεάτρου με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και τις παιδαγωγικές τάσεις του θεάτρου και του δράματος στην εκπαίδευση. Δείτε το trailer της παράστασης εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 4 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Η Νεράιδα Πραλίνα και το Μαγικό Φουντούκι» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 11:30 π.μ.

Θέατρο Μικρό Παλλάς – CityLink, Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου - Στάση Μετρό Σύνταγμα.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 20/03/2014 ώρα 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα