Δέρμα & Μαλλιά: πώς αντιδρούν στις φυσικές θεραπείες;

Γιατί η σπιτική μάσκα μαλλιών δεν είχε αποτέλεσμα;

Στην εποχή μας, το δέρμα και τα μαλλιά έχουν συνηθίσει σε έναν τρόπο ζωής όπου το στρες, η κακή διατροφή και οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες τα επηρεάζουν καθημερινά και δεν τα αφήνουν τα λειτουργήσουν όπως προστάζει η φύση τους.

Τα καλλυντικά προϊόντα έρχονται για να δώσουν μια γρήγορη λύση στην σύγχρονη γυναίκα που δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεση της για τον καλλωπισμό και χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα.

Η φύση από την άλλη, μας

έχει προικίσει με τόσα πολλά ευεργετικά φυτά και βότανα, που από τα αρχαία κιόλας χρόνια χρησιμοποιούνταν για τον καλλωπισμό αλλά και για την θεραπεία διάφορων παθήσεων. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χώρα στον πλανήτη έχει το δικό της παραδοσιακό φυσικό ιατρικό.

Αυτό που σίγουρα όλες έχετε παρατηρήσει, είναι η περίεργη αντίδραση των μαλλιών και του δέρματος όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά ένα φυτικό καλλυντικό προϊόν ή μια σπιτική συνταγή με υλικά από την κουζίνας σας.

Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού το δέρμα και τα μαλλιά έχουν «μάθει» να τεμπελιάζουν, καθώς ένα καλλυντικό προϊόν κάνει όλη την βαριά δουλειά για αυτά.

Προσφέροντας στο δέρμα και τα μαλλιά σας τους καρπούς της φύσης, ενεργοποιείτε τους μηχανισμούς τους με αποτέλεσμα να λειτουργούν σωστά και να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο έργο τους. Αυτό όμως θέλει χρόνο και υπομονή, με μια μόνο εφαρμογή δεν είναι εφικτό να επαναφέρετε την υγεία των μαλλιών και του δέρματος. Δώστε τους χρόνο να ανασυγκροτηθούν και να επανέλθουν.

The post Δέρμα & Μαλλιά: πώς αντιδρούν στις φυσικές θεραπείες; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα