Δείτε το ολοκαίνουριο σπίτι της Jennifer Lawrence

Tο ανερχόμενο αστέρι του Holywood, βραβευμένη με Oscar και -πλέον- νέα αγαπημένη του Chris Martin (πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow) πρόσφατα αγόρασε το σπίτι της Jessica Simpson.

Το σπίτι αυτό μας αρέσει πολύ γιατί δεν είναι υπερβολικό, παρόλο που της κόστισε 7 εκατομμύρια δολάρια. Είναι λειτουργικό με κανονικά

δωμάτια χωρίς να υπάρχουν αχανείς, ψυχροί χώροι σαν αυτούς που βλέπουμε κατά καιρούς στις οικίες των διασήμων. Βρίσκεται σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Los Angeles και στη συγκεκριμένη περιοχή όλα τα σπίτια φυλάσσονται από εταιρείες security 24 ώρες το 24ώρο.

Περιποιημένος κήπος και ποικιλία λουλουδιών δημιουργούν ζεν ατμόσφαιρα.

Η είσοδος του σπιτιού και η αντίθεση του λευκού με το μαύρο.

Ζεστό και φιλόξενο καθιστικό με τα παστέλ χρώματα να κυριαρχούν.

Το σπίτι είναι περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, μία πισίνα, και ένα συντριβάνι στην καταπράσινη αυλή. Ξύλινα πατώματα και γήινα χρώματα συνθέτουν ένα πολύ ζεστό, κοριτσιστικό χώρο που θα ζήλευε κάθε ελεύθερη κοπέλα με καλό γούστο. Ρομαντικές γωνιές και άνετοι χώροι με ζεστή ατμόσφαιρα προδιαθέτουν τον επισκέπτη να κάτσει και να απολαύσει την ηρεμία και τη θετική αύρα που αποπνέει όλο το σπίτι.

Η τραπεζαρία

Μία ακόμα γωνιά του ρομαντικού αυτού σπιτιού.

Η κουζίνα σε συνδυασμό ξύλου με inox στοιχεία.

Η κρεβατοκάμαρα σε γήινους τόνους χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία.

Μάλλον όλα αυτά τα υπέρ αυτής της έπαυλης οδήγησαν την Jennifer στην αγορά της και πολύ καλά έπραξε. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες υπάρχει μεγάλος εξωτερικός χώρος που θα μπορεί να απολαμβάνει τη θέα καθώς η θέα από τους πρόποδες των λόφων του Los Angeles είναι συγκλονιστική!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα