Χρόνια πολλά Penelope Cruz!

Γεννημένη στις 28/4/74 στη Μαδρίτη της Ισπανίας, η Λατίνα ηθοποιός ξεκίνησε με βλέψεις να γίνει σπουδαία χορεύτρια μπαλέτου κατέληξε όμως να μας συναρπάζει με την ερμηνεία της στη μεγάλη οθόνη. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε στην ηλικία των 16 με τη σειρά Jamon Jamon ενώ έπειτα πρωταγωνίστησε σε ταινίες οπως το Vanilla Sky, All the pretty horses, Noel, Nine κ. ά.

Πρωταγωνίστρια σε μερικά από τα μεγαλύτερα blockbusters και βραβευμένη

με Oscar Β” Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Vicky Christina Barcelona», ανήκει δικαίως στους A-list ηθοποιούς που έχουν σημαδέψει τις τελευταίες δεκαετίες.

Πλέον, παντρεμένη με τον εξίσου γοητευτικό ηθοποιό Javier Bardem και μητέρα δύο παιδιών, η Penelope εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο γυναικείας ομορφιάς αλλά και ταλέντου. Στη photo gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα καλύτερα looks της αλλά και μερικά ενδιαφέροντα facts που ίσως να μη γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Έδειξε από νωρίς την καλλιτεχνική της φλέβα, αφού όταν ήταν μικρή της άρεσε να αναπαριστά τις διαφημίσεις που έβλεπε στην τηλεόραση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Έχει σπουδάσει 9 χρόνια κλασικό μπαλέτο και τα πόδια της εξακολουθούν να είναι πληγωμένα από τότε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πριν παντρευτεί τον Javier Bardem το 2010, οι διάσημες σχέσεις της περιελάμβαναν ονόματα όπως ο Tom Cruise (από το 2001 ως το 2004) και ο Matthew Mcconaughey.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι η δεύτερη Ισπανόφωνη ηθοποιός που κερδίζει βραβείο Oscar. Ο πρώτος ήταν ο σύζυγός της, Javier Bardem.

Δείτε περισσότερα Galleries

Υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο ως ηθοποιός στην ηλικία των 15, όπου ξεχώρισε ανάμεσα σε 300 άλλα κορίτσια σε διαγωνισμό ταλέντων.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι η πρώτη ηθοποιός από την Ισπανία που κέρδισε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of fame.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της για Oscar, το 2010, ήταν η τελευταία που το έμαθε καθώς είχε αλλάξει αριθμό και κανείς δε μπορούσε να τη βρει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι φανατική vegetarian, απόφαση που πήρε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την ταινία “All The Pretty Horses”, το 2000.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το 2007 λάνσαρε την προσωπική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τη μικρότερη αδερφή της, Monica.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Javier Bardem, Penelope Cruz, γενέθλια, ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα