Μπορούν τα retro χρώματα να δείχνουν επίκαιρα;

Τα χρώματα είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα για τη διακόσμηση, αφού μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά έναν χώρο. Ακόμη και αν το design, η διαρρύθμιση και το decor είναι απόλυτα «δεμένα» μεταξύ τους μία κακή επιλογή στο χρώμα όχι μόνο των τοίχων αλλά και γενικότερα των υλικών και των επίπλων «ακυρώνει» όλη την προηγούμενη προσπάθεια. Για να γίνει όμως πιο σαφής ο τρόπος που πρέπει να χρησιμοποιούνται, ένα σπίτι του 1930 στο Bel Air έρχεται να δώσει το πιο λαμπρό

παράδειγμα, αφού δίνει «ζωή» ακόμα και στα retro χρώματα που πολλοί νομίζουν ότι είναι ξεπερασμένα. Η χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του 1930 και το art deco «επανεξετάζονται» μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα στο οποίο συμμετέχει το χρώμα.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H πληθωρική τραπεζαρία δεν «βαραίνει» το χώρο και γι αυτό ευθύνεται το λευκό. Η πράσινη ταπετσαρία χαρίζει στιλ και ζωντάνια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το ρομαντικό λιλά είναι ιδανικό για το συγκεκριμένο στιλ διακόσμησης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ολοκληρωμένη μοντέρνα πρόταση για τους retro addict.

Δείτε περισσότερα Galleries

Outdoor decor με απαλά χρώματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ουδέτερα χρώματα στην ταπετσαρία και το κρεβάτι αναδεικνύουν τον πολυέλαιο και το ιδιαίτερο τραπέζι. Ο χώρος δείχνει ήρεμος, ethnic chic και συγχρόνως καθαρός.

Δείτε περισσότερα Galleries

To γκρι προδίδει ένα υποτονικό εφέ σε συνδυασμό με το λιλά. Η αρμονία των χρωμάτων είναι απόλυτη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα διαφορετικά υφάσματα και η μίξη των χρωμάτων χαρίζουν μία πιο «φρέσκια» όψη στα παραδοσιακά έπιπλα. Το τραπέζι βρίσκεται στον πυρήνα του χώρου.

photo credit: House Beautiful

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: art deco, retro, Χρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα