Αποφύγετε τα περιττά κιλά κατά τη διάρκεια της νηστείας

11:45 6/4/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Μερικές συμβουλές για τη νηστεία του Πάσχα.

Η νηστεία είναι και μία αρκετά καλή μέθοδος αποτοξίνωσης του ανθρώπινου οργανισμού από το κρέας. Ωστόσο αρκετοί πέφτουν σε διάφορες παγίδες καταναλώνοντας αρκετούς υδατάνθρακες και αρκετά τηγανίτα θαλασσινά και διάφορα άλλα είδη τροφών. Όλα αυτά όμως χαρίζουν περιττές θερμίδες.
Μερικές συμβουλές λοιπόν είναι οι εξής:

Ξεκινήστε με ένα καλό πρωινό: Μπορεί να μην μπορείτε να φάτε αυγά και μπέικον, ωστόσο ένα smoothie από πολλά φρούτα θα σας χορτάσει και θα σας δώσει την

απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Λαχανικά: Ένα είδος που επιτρέπεται εκείνη την περίοδο, το οποίο είναι άκρως υγιεινό και σας χορταίνει. Μπορείτε να φάτε λαχανικά ψητά, μαγειρεμένα ή και τηγανιτά (σε περιορισμένη ποσότητα αν προσέχετε τη διατροφή σας).

Τα υποκατάστατα: Το γάλα και το τυρί από σόγια είναι κάποια βιολογικά προϊόντα που μοιάζουν αρκετά με αυτά που τρώγατε πάντα. Αν λοιπόν νιώθετε ότι σας λείπουν αρκετά οι τροφές λύση υπάρχει και είναι αρκετά υγιεινή.

Περιορίστε γλυκά και ψωμί: Αυτά τα είδη δεν μπορούν να καλύψουν την πείνα σας. Ό,τι ισχύει την περίοδο που δεν κάνετε νηστεία, ισχύει και τώρα. Αποφύγετε λοιπόν τους περιττούς υδατάνθρακες και τη ζάχαρη.

The post Αποφύγετε τα περιττά κιλά κατά τη διάρκεια της νηστείας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα