Από πού πηγάζει η ομορφιάς σας;

Τι είναι αυτό που σας κάνει πραγματικά όμορφες;

Η αλήθεια είναι ότι μια γυναίκα περνάει περισσότερες ώρες στον καθρέπτη για να προετοιμαστεί σε μια έξοδο παρά να ασχοληθεί με την πραγματική ομορφιά της. Και όμως, δεν είναι το μακιγιάζ, ούτε τα ρούχα και το τέλειο χτένισμα, το βάρος ή το ύψος… Κάθε γυναίκα έχει την δική της ομορφιά που πηγάζει από μέσα και είναι:

1. Το αληθινό, ζεστό και καλοσυνάτο χαμόγελο. Μην διστάζετε να χαμογελάτε, άλλωστε το χαμόγελο φτιάχνει τη δική σας διάθεση αλλά και των γύρω σας.

2. Το γέλιο σας, είναι αυτό που σας κάνει ξεχωριστές, εκφράζει τη χαρά

αλλά και την αίσθηση του χιούμορ που έχετε.

3. Τα δάκρυα, δεν σας κάνουν άσχημες, ούτε αποκαλύπτουν την αδυναμία σας, αντίθετα δείχνουν την ευαίσθητη πλευρά σας κάτι που είναι ανθρώπινο και αληθινό.

4. Το βλέμμα σας, είναι αυτό που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα σας και τις προθέσεις σας. Ένα βλέμμα χαρούμενο και αληθινό κερδίζει τον συνομιλητή σας.

5. Η καλοσύνη σας προς τους άλλους ανθρώπους δείχνει την πραγματική ομορφιά και τον πλούτο του χαρακτήρα σας. Αυτή είναι η ομορφιά σε έναν άνθρωπο, που θα κάνει μια καλή πράξη χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα ή να έχει όφελος.

6. Η συμπάθεια και η συμπόνια προς τον συνάνθρωπο σας, ακτινοβολεί στους συνανθρώπους σας και είναι μια ακόμα ομορφιά που δεν φθείρετε με την πάροδο του χρόνου.

7. Η αυτοπεποίθηση σας, ο αέρας που έχετε και η πίστη στον εαυτό σας, άσχετα με την εξωτερική σας εμφάνιση, είναι σημαντικοί παράγοντες που τραβούν τα βλέμματα και την συμπάθεια των άλλων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Από πού πηγάζει η ομορφιάς σας; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα