Ανέξοδοι τρόποι για να αναβαθμίσετε την αισθητική των χώρων σας

Ποιος είπε πώς για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας χρειάζονται απαραιτήτως χρήματα; Ψάξαμε και βρήκαμε 8 εντελώς δωρεάν τρόπους για να του κάνετε μια μίνι ανακαίνιση.

Δώστε νέα πνοή στο τραπεζάκι του σαλονιού Γυαλίστε το τραπεζάκι σας και βγάλτε από πάνω αντικείμενα που το κάνουν να φαίνεται παραφορτωμένο. Βάλτε απλά 2-3 κεράκια ή ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια.

Έξτρα tip Γυαλίστε φυσικά το τραπέζι σας με ένα γυαλιστικό που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Απλά ανακατέψτε τον χυμό ενός λεμονιού, 1 κ.σ. νερό και

1 κ.σ. ελαιόλαδο και γυαλίστε με αυτό το μείγμα το τραπέζι σας.

Αλλάξτε θέση σε καθίσματα Σκεφτείτε εναλλακτικούς χώρους και τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα καθίσματα του σπιτιού σας. Μεταφέρτε μια ή δυο καρέκλες από την τραπεζαρία στο υπνοδωμάτιο και βάλτε τον μονό καναπέ στην κουζίνα. Δοκιμάστε διάφορους τρόπους και συνδυασμούς μέχρι να βρείτε τον ιδανικό για εσάς.

Οργανώστε την πόρτα του ψυγείου σας Πετάξτε μαγνητάκια, διαφημιστικά, προσκλήσεις και υιοθετήστε ένα πιο μίνιμαλ στιλ για το ψυγείο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε μερικές όμορφες φωτογραφίες μέσα σε μικρές κορνιζούλες και να κολλήσετε μαγνητάκια στο πίσω μέρος τους για να τις βάλετε πάνω στην πόρτα του ψυγείου.

Μετακινήστε τα φυτά Αλλάξτε τη θέση στα φυτά του σπιτιού για να δώσετε ζωντάνια σε μερικές άδειες γωνίες. Τοποθετήστε μικρές γλαστρούλες στα περβάζια για να ανανεώσετε τα παράθυρά σας.

Καθαρίστε τα πορτατίφ Αφαιρέστε το πάνω μέρος των φωτιστικών και των πορτατίφ για να τα καθαρίσετε και να τα ξεσκονίσετε για να δείχνουν πιο όμορφα και για να αντανακλάται καλύτερα το φως.

Οργανώστε τη ντουλάπα με τα σεντόνια Διαχωρίστε τα σεντόνια σας σύμφωνα με τον τύπο τους και κάντε ρολά τις πετσέτες για να βρίσκετε το καθετί πιο εύκολα αλλά και για να εξοικονομήσετε χώρο.

Οργανώστε τα βιβλία σας Η ομοιομορφία στις βιβλιοθήκες δεν είναι πλέον must γι’αυτό οργανώστε τη βιβλιοθήκη σας διαφορετικά. Βάλτε εναλλάξ οριζόντιες και κατακόρυφες στήλες βιβλίων και διακοσμήστε ανάμεσα με όμορφα αντικείμενα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα