Αλκαλικό νερό: Το νέο hot drink στο Hollywood

13:13 6/2/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Το νερό καρύδας βρήκε τον αντικαταστάτη του!

Η τρέλα με τα οφέλη που προσφέρει το νερό καρύδας φαίνεται πως έκανε τον κύκλο της στα fitness πηγαδάκια των διασήμων στο Hollywood και πλέον ήρθε η ώρα να βρεθεί ένας επάξιος αντικαταστάτης του.

Το αλκαλικό νερό λοιπόν φαίνεται πως παίρνει την σκυτάλη, αφού πλέον μπορείτε να το βρείτε στα ντουλάπια και στα χέρια κάθε σωστά ενημερωμένου celebrity σχετικά με θέματα trend και υγείας,.

Η Miranda Kerr είναι ένα από αυτά τα άτομα που εξυμνεί συνεχώς τις ιδιότητες αυτού του “μαγικού” νερού και το πίνει καθημερινά.

Γιατί αλκαλικό νερό; Γιατί λέγεται πως μειώνει τα οξέα στο σώμα σας, βοηθάει να απελευθερωθούν οι θρεπτικές ουσίες από τις τροφές σας, αυξάνει τον μεταβολισμό και μπορεί ακόμα να βοηθήσει και σε κάποιες μορφές καρκίνου.

Πως θα ξέρετε ότι το νερό είναι αλκαλικό:

Οποιοδήποτε νερό έχει πάνω από 7PH θεωρείτε αλκαλικό. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε ιονίζοντας με ειδικές συσκευές το νερό της βρύσης.

Οι κίνδυνοι:

Μεγαλύτερο PH στο νερό από το 7, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον οργανισμό αφού το αίμα μας έχει 7.4.Δεν είναι γνωστό εάν μέσα του υπάρχουν επικίνδυνα μέταλλα.Μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του θυρεοειδή.Δεν υπάρχουν ιατρικές έρευνες που να αποδεικνύουν τα οφέλη που λέγεται πως έχει.

The post Αλκαλικό νερό: Το νέο hot drink στο Hollywood appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα