Αυτοί είναι οι 5 ανερχόμενοι interior designers

Μέχρι πρότινος τα ονόματα των μεγαλύτερων σχεδιαστών ήταν συνυφασμένα με ένα συγκεκριμένο στιλ διακόσμησης ή τάσης στο χώρο του design, ενώ το έργο τους παρέπεμπε σε ένα συγκεκριμένο life & style. Τα τελευταία χρόνια όμως οι νέοι interior designers

προσεγγίζουν με μεγαλύτερη πλαστικότητα το decor προσθέτοντας σε μεγάλο βαθμό στοιχεία της προσωπικότητας τους, δίνοντας έτσι μία ταυτότητα στο έργο τους. Η λίστα με τα νέα ταλέντα στον δημιουργικό αυτό χώρο είναι αρκετά μεγάλη, όμως ανάμεσα σε πολλά κατάφεραν να ξεχωρίσουν 5 πρόσωπα, το καθένα για έναν ξεχωριστό λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι πως με το πέρασμα του χρόνου το όνομα τους όλο και θα σταθεροποιείται.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

O Benjamin Vandiver έχει έναν ευγενή και κομψό τρόπο προσέγγισης στο σχεδιασμό. «Παίζει» με τις κλίμακες και τις υφές, επιλέγει τις μονοχρωμίες, ενώ κάθε του έργο δείχνει πολύ καλά επεξεργασμένο, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Lilly Bun στρέφεται προς το κλασσικό στιλ, στο οποίο προσθέτει μοντέρνες πινελιές συνθέτοντας χώρους με αστικό ύφος. Διαχειρίζεται εξαιρετικά τη συμμετρία, ενώ η αγάπη της για τα χρώματα γίνεται αντιληπτή σχεδόν σε όλα της τα projects.

Δείτε περισσότερα Galleries

O Patrick Mele έχει μία τάση να προτιμά τις διχρωμίες και ειδικά τους black & white συνδυασμούς οι οποίοι αποτελούν το κατάλληλο μέσο για παίξει με τους όγκους και τα μοτίβα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Samuel Amoia σε πολλά του έργα αποτυπώνει το πάθος του για το Parisian Art Deco. To παλιό έρχεται σε ισορροπία με το νέο, ενώ σε κάθε χώρο θα συναντήσει κανείς έργα τέχνης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το ταλέντο της Young Huh ξεχώρισε από τις πρώτες της κιόλας δουλειές. Ο τρόπος που επεξεργάζεται τις υφές και τη σύνθεση των χρωμάτων είναι και το στοιχείο που τη διακρίνει. Η χρήση του, ξύλου, του βελούδου και τα πολύχρωμα prints συνθέτουν αισθησιακούς χώρους που εκπέμπουν ηρεμία.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Interior Designers, διακόσμηση, κορυφαίοι

Keywords
Τυχαία Θέματα