Xmas eve: 7 ιδέες για το γιορτινό μακιγιάζ

Επιτέλους παραμονή Χριστουγέννων και οι πρώτες επίσημες εμφανίσεις θα κάνουν την αρχή τους. Outfit, μανικιούρ, μαλλιά αλλά και μακιγιάζ συνθέτουν το xmas look και μας φτιάχνουν τη διάθεση για να περάσουμε ακόμα πιο όμορφα αυτές τις μέρες.

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αν όχι όλες, οι περισσότερες έχουν ήδη καταλήξει στο outfit, έχουν τελειώσει με το μανικιούρ, έχουν προγραμματίσει τα μαλλιά και το πιθανότερο είναι να αναζητούν το μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση.

Είναι στο χέρι μας, ανάλογα με το που θα πάμε και τι αποτέλεσμα θέλουμε να πετύχουμε να διαλέξουμε το κατάλληλο makeup και να απογειώσουμε το xmas look.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το μακιγιάζ και καταλήξτε σε αυτό που σας εκφράζει και φυσικά σας πηγαίνει καλύτερα!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

To burgundy είναι φέτος η βασίλισσα της χρωματικής παλέτας και δεν θα μπορούσε να λείπει από το μακιγιάζ. Εξάλλου τι καλύτερο από ένα βαθύ μπορντώ lipstick για το το ρεβεγιόν;

Δείτε περισσότερα Galleries

Εσείς που θέλετε να ξεχωρίσετε αλλά με πιο διακριτικό τρόπο τότε αυτό το μακιγιάζ είναι μία από τις βασικές επιλογές σας. Δώστε φυσική λάμψη στα μάτια και προτιμήστε μία κερασί απόχρωση απόχρωση για τα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Απόλυτα γιορτινό και sexy: Eyeliner & red lips για να γίνετε η diva της βραδιάς.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί όμως να συνοδευτεί και από ένα fresh & bright makeup look. Οι ανοιχτόχρωμες σκιές σε μεταλλικές αποχρώσεις στο εσωτερικό του ματιού θα δώσουν στο αποτέλεσμα του μακιγιάζ ένα πιο glam ύφος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Θηλυκό και σαγηνευτικό makeup look με τονισμένα μάτια, καλοσχηματισμένα φρύδια, τονισμένα ζυγωματικά και nude χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η απόλυτη εκδοχή του fresh look για όσες μένουν πιστές στο natural beauty look. Προσοχή! Αν το επιλέξετε τότε πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στη βάση έτσι ώστε να δείχνετε λαμπερή χωρίς πολλές προσθήκες προϊόντων μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Romantic-princess makeup για όσες επιλέξουν μία boho προσέγγισε στο μακιγιάζ των Χριστουγέννων.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: glam makeup look, xmas look, έντονο βλέμμα, κόκκινο κραγιόν, μακιγιάζ, χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα