X by Trollbeads: Μία ολοκαίνουρια σειρά κοσμημάτων

Το νέο κόσμημα που θα γίνει… προσωπική σας υπόθεση!

Το νέο brand, X by Trollbeads, αποτελεί μέσο αυτο-έκφρασης καθώς και μία ξεχωριστή προσέγγιση στο κόσμημα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός των κρίκων, που συνδέονται με ένα απλό «twist», και τα υψηλής ποιότητας υλικά τους όπως ο χρυσός, το ασήμι, ο μπρούτζος, αλλά και το μαύρο καουτσούκ επιτρέπουν τη σύνθεση μοναδικών βραχιολιών και κολιέ.

Η ακατέργαστη κομψότητα ενός προσωποποιημένου X by Trollbeads κοσμήματος επιτρέπει στην κάθε γυναίκα να αφήσει το προσωπικό της στίγμα και να εξωτερικεύσει

τη διάθεσή της. Ροκ σύμβολα όπως κιθάρες και μουσικές νότες, υπερσύγχρονα σχέδια εμπνευσμένα από τα pixels και τους ουρανοξύστες, αλλά και διαχρονικά σύμβολα για την αγάπη ή σχήματα ζώων από τον κινέζικο ζωδιακό κύκλο, περιπλέκονται σε απρόβλεπτους συνδυασμούς και διηγούνται την ιστορία του καθενός.

Για τη συλλογή X by Trollbeads συνεργάστηκαν 9 σχεδιαστές της εταιρείας, δημιουργώντας 70 και πλέον, με έξυπνο και λειτουργικό σχεδιασμό, κρίκους με επιρροές από το δικό τους προσωπικό στυλ. Για τη νέα σειρά κοσμημάτων, η σχεδιάστρια Lise Aagaard δήλωσε: «Τα X by Trollbeads σχεδιάστηκαν για τη σίγουρη, ευφάνταστη και δημιουργική γυναίκα που αγαπά την έξυπνη αισθητική και έχει ισχυρή αίσθηση του στυλ της, εξωτερικεύοντας την προσωπική της έκφραση». Αποκτήστε κι εσείς τα δικά σας X by Trollbeads, δημιουργήστε δυναμικούς συνδυασμούς και αφήστε το αποτύπωμά σας!

More info: Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα καθώς και σε 35 ακόμα χώρες και μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα καταστήματα i-D, Βαλαωρίτου 9 και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 4 < >

Keywords
Τυχαία Θέματα