White shoes: Τα νέα must-have αξεσουάρ

Το λευκό κυριαρχεί τόσο σε total looks όσο και σε μεμονωμένα κομμάτια αυτό το χειμώνα. Η έκπληξη ήρθε από τα αξεσουάρ, και συγκεκριμένα τα παπούτσια, όπου τα sneakers αλλά και τα midi τετράγωνα τακούνια δίνουν μια ρετρό αισθητική, που άλλοτε θυμίζει το στιλ των 60s και άλλοτε τα urban 80s. Ankle boots από πατενταρισμένο δέρμα, kitten

heel και χωστές γόβες σαν αυτές που παρουσίασε φέτος ο οίκος Celine, συνεπήραν τη μόδα του street style, αποδεικνύοντας πως ο κανόνας που μέχρι πρόσφατα ενέτασσε τα λευκά παπούτσια στη κατηγορία του kitsch είναι σίγουρα ξεπερασμένος.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Sneakers

Δετά αθλητικά παπούτσια φοριούνται με οπάκ καλσόν και φούστες, κοντά παντελόνια που αφήνουν γυμνό τον αστράγαλο, αλλά και cocktail dresses, δίνοντας έμφαση στην τάση του athleisure.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δετά αθλητικά παπούτσια φοριούνται με οπάκ καλσόν και φούστες, κοντά παντελόνια που αφήνουν γυμνό τον αστράγαλο, αλλά και cocktail dresses, δίνοντας έμφαση στην τάση του athleisure.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Booties

Μποτάκια που φτάνουν μέχρι των αστράγαλο ξεχωρίζουν με το κατάλευκο χρώμα τους και μετατρέπονται σε κομψά must-have αξεσουάρ.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Γόβες

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως οι λευκές γόβες ανήκουν στη μόδα περασμένων δεκαετιών, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Οι χωστές γόβες με τα τετράγωνα μαύρα τακούνια που είδαμε να φορούν οι fashionistas μας κάνουν να επανεξετάσουμε τη συγκεκριμένη τάση που επικρατεί στις πασαρέλες και το streetstyle.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Kitten heels

Θυμίζοντας έντονα την άκρως θηλυκή μόδα των 50s, τα kitten heels σε λευκό χρώμα αναδεικνύονται μέσα από χρωματιστές εμφανίσεις, ενώ συνδυάζονται ιδανικά και με τα μαύρα καλσόν.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: accessory trends, sneakers, style tips, white shoes

Keywords
Τυχαία Θέματα