Weekly Fashion Report: Λαμπερές υφές και εντυπωσιακά looks

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το εορταστικό κλίμα μας προδιαθέτει να φορέσουμε λαμπερά looks και πολυτελή υφάσματα, ακόμα και στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Και η μόδα αυτής της εβδομάδας μας ενέπνευσε με προτάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα του στυλ.

1. Αν πιστεύατε πως οι maxi φούστες είναι μόνο για βραδινές εμφανίσεις, ξανασκεφτείτε το. Οι φωτογραφίες από το street style

μας απέδειξαν πως ακόμα και μια πρωινή εμφάνιση μπορεί να έχει μια δόση πολυτέλειας με maxi αέρινες φούστες φορεμένες είτε με τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα, είτε με flats και sneakers.

2. Αν πάλι θεωρείτε τις φούστες κλισέ και πολύ girly για το στυλ σας, τα παντελόνια αυτής της σεζόν είναι η ιδανική εναλλακτική. Prints, κεντήματα και γυαλιστερά υφάσματα τα εντάσσουν στη κατηγορία των eveningwear και κλέβουν τη παράσταση.

3. Οι πρωταγωνίστριες του street style ξέρουν πώς να δείχνουν κομψές ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Αντιγράψτε τα looks τους που περιλαμβάνουν layering, μεγάλα μάλλινα κασκόλ, καπέλα και γούνες.

4. Η τάση των 80s μας έδωσε τα έντονα χρώματα, τα neon και τις ψηλές μπότες, καθώς και το λαμπερό ασημί. Παγιέτες, lurex υφάσματα και μεταξωτά μεταμορφώνουν ακόμα και τις πιο basic εμφανίσεις σε glam-chic στιγμές μόδας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion moments, Street Style, style tips, weekly report

Keywords
Τυχαία Θέματα