Twin Strangers: άγνωστοι που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Στη Γη ο καθένας από εμάς έχει 7 «δίδυμα» αδέλφια. Επτά άτομα με τα οποία δεν έχουμε καμία συγγένεια και πάραυτα μας μοιάζουν με τρόπο τρομακτικό, έτσι τουλάχιστον λένε οι αστικοί μύθοι…

Τρεις Ιρλανδοί, η Niamh Geaney, o Harry English και ο Terence Manzanga αναζητούν τους άγνωστους σωσίες τους στον κόσμο μέσα από ένα διαδικτυακό project που ονομάζεται «Twin Strangers». Μέσω των social media, αναζητούν ανθρώπους

με τους οποίους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και για να γίνει πιο challenging, προσθέσαν και το διαγωνιστικό κομμάτι, δλδ. κερδίζει αυτός που θα εντοπίσει τον ή τους σωσίες του με τις μεγαλύτερες ομοιότητες.

Καλούν λοιπόν κόσμο να στείλει φωτογραφίες του για να βρεθούν τα «δίδυμα» αδέρφια τους στον πλανήτη. Η κυρία της παρέας μέχρι στιγμής προπορεύεται καθώς εμφανίστηκε η πρώτη άγνωστη που της μοιάζει εντυπωσιακά.

Η συνάντησή τους αρχικά ήταν άβολη μα στη συνέχεια το διασκέδασαν πολύ, μιας και η ομοιότητάς τους είναι πράγματι εκπληκτική. Η ομολογουμένως ιδιόμορφη καμπάνια τους θα τρέχει ακόμα για δυο εβδομάδες κατά τις οποίες κι οι άλλοι δυο ελπίζουν να βρουν τους σωσίες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα