The Corporate Relay Run: Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός!

Ένας αγώνας που δεν πρωταγωνιστούσε η διάκριση αλλά η ενίσχυση και η στήριξη των Παιδιών.

Την Κυριακή 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το πρώτο The Corporate Relay Run. Η μοναδική αυτή αθλητική διοργάνωση έληξε με απόλυτη επιτυχία ενισχύοντας με ουσιαστικό τρόπο την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” αλλά και τα δέκα κοινωφελή σωματεία που στηρίζει η Ένωση: Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, ίδρυμα Θεοτόκος, Παιδικά

χωριά SOS Ελλάδος, ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας “Χατζηπατέρειο”, ίδρυμα “Η Παιδική Στέγη”, Κέντρο Ειδικών Ατόμων η “Χαρά”, Οι φίλοι του Παιδιού, Μέριμνα, Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη, Πνοή.

Εργαζόμενοι από 186 εταιρείες από όλους τους κλάδους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, σχημάτισαν ομάδες και έτρεξαν σε έναν αγώνα που δεν πρωταγωνιστούσε η διάκριση αλλά η ενίσχυση και η στήριξη των Παιδιών. Η διοργάνωση συγκέντρωσε συνολικά 2100 δρομείς, οι οποίοι σχημάτισαν 525 ομάδες και έτρεξαν ΜΑΖΙ για το Παιδί. Από τη διοργάνωση δεν έλειψε η παρουσία αλλά και η συμμετοχή Ελλήνων celebrities όπως η Ελεονόρα Μελέτη, η Ελένη Πετρουλάκη, ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και επιτυχημένων αθλητών που έτρεξαν συμβολικά όπως η Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοΐας), η Έλενα Πλατάνα (Ευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας) και η Φιλίππα Πουλίδου (Μαραθωνοδρόμος – μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανώμαλου δρόμου).

The post The Corporate Relay Run: Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός! appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα