Taylor Swift: Tι συμβαίνει με το στήθος της;

Ήταν να μην αρχίσουν να ασχολούνται μαζί της τα διεθνή μέσα και πλέον η Taylor Swift είναι καθημερινά στα πάνω πάνω θέματα της ατζέντας. Εκτός από τη σχέση της με τον Tom Hiddleston και τις πρώτες τους δημόσιες εξόδους, που πρέπει να καταγραφούν, ήρθε μετά η επιστολή στο Κογκρέσο για αλλαγή πολιτικής του Youtube και τώρα είναι κάποια τύποι που κοιτούν τη λεπτομέρεια, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω της.

Όχι, δεν είναι άλλος αέρας, η ανανέωση ενός νέου έρωτα. Είναι κάτι πολύ πιο απτό. Η Taylor Swift μπορεί να είναι μια σέξι τραγουδίστρια σήμερα, αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ένα κοριτσάκι που τραγουδούσε κάντρι. Ένας από τους λόγους που άλλαξε level είναι και μια παρέμβαση στο στήθος της, αφού η σύγκριση με παλαιότερες φωτογραφίες δείχνει ότι υπήρξε εμφανής αύξηση.

Η πιθανότητα να είναι απλά διαφορετικός τύπος σουτιέν ή ρούχου μειώνεται λόγω της διαφοράς που υπάρχει στο πριν και το μετά.

Είναι δεν είναι αλήθεια, τα μέσα βρίσκουν πάντα τρόπο να ασχολούνται μαζί της εδώ και μια βδομάδα. Μετά την κοινή εμφάνιση με τον Hiddleston στη συναυλία, τώρα ήταν η στιγμή να απαθανατίσουν το δείπνο με φίλους, όπου ο ηθοποιός της κρατούσε το χέρι κοντά στο πρόσωπο του για αρκετή ώρα και την φιλούσε, ενώ εκείνη γελούσε συχνά πυκνά με τα λεγόμενα του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα