Tα 7 prints που αξίζει να υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα μας

Μπορεί κάθε σεζόν να ερχόμαστε αντιμέτωπες και με κάποιο καινούριο trend, είναι γεγονός όμως ότι κάποια στοιχεία παραμένουν διαχρονικά. Ορισμένα prints, για παράδειγμα, δεν παύουν να αποτελούν απαραίτητο κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα μας, αφού είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνουμε τις εμφανίσεις μας πιο ενδιαφέρουσες.

Στη photo gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε 7 μοτίβα που διαθέτουν κλασικό χαρακτήρα και προσθέτουν άποψη σε κάθε look, ενώ θα παρατηρήσετε πως υπάρχουν επιλογές όποιο κι αν είναι το στιλ σας. Μπορείτε, για παράδειγμα,

να δημιουργήσετε πιο bold σύνολα επιλέγοντας prints όπως τα tropical ή το leopard, ή να κάνετε πιο «ήσυχους» συνδυασμούς, όπως τα γεωμετρικά μοτίβα και το πουά, σε περίπτωση που είστε πιο minimal ως προς τις ενδυματολογικές σας προτιμήσεις.

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ρίγες

Οι κάθετες ρίγες είναι γνωστό ότι επιμηκύνουν τη σιλουέτα επομένως μη διστάζετε να τις επιλέγετε για πρακτικά και stylish σύνολα.

Δείτε περισσότερα Galleries Ρίγες

Εάν σας αρέσουν οι οριζόντιες ρίγες, επιλέξτε να τις φορέσετε σε tops, είτε διαλέγοντας την κλασική μαρινιέρα είτε κάνοντας πιο πολύχρωμες επιλογές που θα χαρίσουν fun χαρακτήρα στο στιλ σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Polka dots

Το πουά παραμένει η απόλυτη girly τάση, που όμως μπορεί να δείξει και πιο ladylike, ανάλογα πώς θα τη φορέσετε. Μπορείτε για παράδειγμα να συνδυάσετε ένα polka dot φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για μια κομψή εμφάνιση στο γραφείο.

Δείτε περισσότερα Galleries Polka dots

Ένα ανοιξιάτικο leather jacket θα κάνει την πουά φούστα σας να δείχνει πιο «ενήλικη».

Δείτε περισσότερα Galleries Leopard

Ένα πανωφόρι σε animal print μοτίβο θα χαρίσει στιλ ακόμα και σε ένα αρκετά casual σύνολο, όπως το κλασικό λευκό T-shirt με τζιν παντελόνι.

Δείτε περισσότερα Galleries Leopard

Για μικρότερη δόση από leopard αλλά εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να φορέσετε ένα top σε τέτοιο στιλ μέσα από τη σαλοπέτα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Tropical

Τα tropical μοτίβα αποτελούν μεγάλη τάση και φέτος, ενώ οι τρόποι που μπορείτε να τα φορέσετε είναι αρκετοί και ενδιαφέροντες. Επιλέξτε ένα παντελόνι σε τέτοιο στιλ και συνδυάστε το με λευκό ή μαύρο, ώστε να υπάρξει ισορροπία στο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Tropical

Για πιο bold αποτέλεσμα, συνδυάστε τα tropical μοτίβα με πράσινες αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Floral

Το σήμα κατατεθέν της άνοιξης μπορεί να φορεθεί με τη μορφή ενός αέρινου midi dress, το οποίο θα σας χαρίσει ανοιξιάτικο στιλ με τον πιο απλό τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries Floral

Μη διστάσετε να επιλέξετε floral σε total look, αφού το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και φρέσκο.

Δείτε περισσότερα Galleries Gingham

Η συγκεκριμένη εκδοχή του καρό είναι ένα κλασικό στοιχείο που θα δώσει ενδιαφέρον στο look σας, όπως κι αν επιλέξετε να το συνδυάσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries Gingham

Φορέστε το σε πιο έντονη μορφή, επιλέγοντας ένα φόρεμα με gingham pattern. Για ένα ωραίο twist, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι με ασυμμετρίες.

Δείτε περισσότερα Galleries Geometric

Γνωστό και ως windowpane, το συγκεκριμένο γεωμετρικό print προσθέτει έναν σοφιστικέ τόνο στην εμφάνισή σας. Συνδυάστε το με τζιν παντελόνι και sneakers για ένα casual chic αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Geometric

Για πιο ανοιξιάτικο και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα κομμάτι σε έντονη απόχρωση, όπως ένα πανωφόρι σε κίτρινο χρώμα ή κάποιο πιο εκκεντρικό αξεσουάρ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: floral, leopard, patterns, prints, tropical, μοτίβα

Keywords
Τυχαία Θέματα