TOMS: One Day Without Shoes 2013

Ξυπόλυτη Συναυλία από την TOMS και τους Imam Baildi στο κέντρο της Αθήνας.

Με τεράστια επιτυχία, πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα το One Day Without Shoes στις 16 Απριλίου 2013 χάρη στην παγκόσμια πρωτοβουλία της TOMS

για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη. Η TOMS μαζί με το μουσικό συγκρότημα Imam Baildi οργάνωσαν μια συναυλία χωρίς παπούτσια στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας, παρέσυραν όλους τους καλεσμένους αλλά και τους περαστικούς, να βγάλουν τα παπούτσια τους και να χορέψουν ξυπόλυτοι!

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Γκρι Κτίριο στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης και χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής των Imam Baildi που τραγούδησαν χωρίς παπούτσια! Η εκδήλωση One Day Without Shoes είναι μια παγκόσμια κίνηση που έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, βελτιώνοντας εμπράκτως τη ζωή των φτωχών παιδιών. Μία πρωτοβουλία της TOMS για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη. Παράλληλη εκδήλωση στη Ελλάδα έλαβε μέρος στο κατάστημα Classico στην Πάτρα όπου δεκάδες άτομα περπάτησαν την Μαιζώνος ξυπόλητοι. Σε όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες εκδηλώσεις για το One Day Without Shoes και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγάλανε τα παπούτσια τους από την Κορέα μέχρι το Λονδίνο και από το Amstedam μέχρι το Los Angeles!

The post TOMS: One Day Without Shoes 2013 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα