Steal from him: 7 items για να δανειστείτε από τη ντουλάπα του

Δεν είναι λίγες οι φορές που ασυναίσθητα ανοίγουμε τη ντουλάπα του συντρόφου μας προκειμένου να «κλέψουμε» κάποιο item που θεωρούμε ότι θα μπορούσε να ταιριάξει με το look μας. Μπροστά στο θέμα του στιλ άλλωστε δε χωράνε ντροπές! Πουκάμισα, jackets αλλά και αξεσουάρ που βρίσκουμε στην αντρική γκαρνταρόμπα μπορούν άνετα να «μετακομίσουν» και στη δική μας, ολοκληρώνοντας τα outfits μας με τον πιο κομψό τρόπο.

Στη photo gallery που ακολουθεί θα βρείτε όλα

εκείνα τα items που μπορείτε να δανειστείτε από η ντουλάπα του φίλου σας, προκειμένου να δημιουργήσετε θηλυκά looks, με μια masculine πινελιά που θα τα απογειώσει!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το oversized blazer του συντρόφου σας μπορεί άνετα να φορεθεί με ένα πιο casual σύνολό σας, δίνοντάς του ένα πιο chic twist.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιστρατεύστε τη fun διάθεσή σας και φορέστε ένα από τα bow ties του. To αποτέλεσμα θα είναι όσο χαριτωμένο πρέπει, με extra δόσεις στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασικό φαρδύ καρό πουκάμισό του αποτελεί διαχρονική επιλογή για ένα cool look με grunge αισθητική. Φορέστε το με τον παραδοσιακό τρόπο ή επιλέξτε ένα πιο fresh αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα baseball caps έχουμε ξαναπεί ότι προσθέτουν έναν απόλυτα μοντέρνο χαρακτήρα στην εμφάνισή σας επομένως μη διστάσετε να δανειστείτε το δικό του.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα μοκασίνια, παρά την αντρική τους «ταυτότητα», έχουν μπει πλέον και στο γυναικείο στιλ, χαρίζοντας κομψότητα και άνεση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ζευγάρι τιράντες θα απογειώσει το look σας, ακόμη κι αν έχετε επιλέξει τα πιο casual items.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα κλασικά varsity jackets που σίγουρα υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα του φίλου σας θα δώσουν το πιο cool twist σε ένα πιο girly σύνολο. Go for it!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: androgynous, baseball caps, casual-chic, αντρική γκαρνταρόμπα, αντρικό στιλ, γυναικείο στιλ, καρό πουκάμισο, κομψό look, μοκασίνια, τιράντες

Keywords
Τυχαία Θέματα