Selena Gomez: Ξέσπασε σε κλάματα για τον χαμό της Christina Grimmie

Η Selena Gomez θρηνεί για την απώλεια της πολύ καλής της φίλης Christina Grimmie, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα το βράδυ της Παρασκευής, μετά από συναυλία της στη Φλόριντα.

Το Σάββατο, σε εμφάνισή της στο Miami, η Selena, καθώς αφιέρωνε ένα τραγούδι ως φόρο τιμής στην αγαπημένη 22χρονη φίλη της και αστέρι

του Voice, ξέσπασε σε κλάματα. Η 23χρονη, πριν ερμηνεύσει το Hillsong Worship’s Transfiguration προς τιμή της, μίλησε για τη σχέση της με την Christina. Δήλωσε πως τη γνώρισε μαζί με τους γονείς της στα 14 της χρόνια και η φωνή της «έσπασε».

«H Christina ήταν πάντα πολύ πιστή στην οικογένειά της και δε νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τη θρησκεία ή με οτιδήποτε όπως οι καλές πράξεις.» Και πρόσθεσε, «Είναι απλώς ότι είχε πίστη και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς συνέβη αυτό, αλλά θα ήθελα να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι σε αυτή.»

Ο πατριός της Selena, Brian Teefey ήταν ο manager της Christina και έφτιαξε τη σελίδα GoFundMe, για την οικογένειά της, στην οποία έχουν ήδη συγκεντρωθεί 77.000 δολάρια. Ανάμεσα σε άλλα δήλωσε πως το μόνο που ήθελε εκείνος ήταν να τη βοηθήσει να πετύχει τα μουσικά της όνειρα προστατεύοντάς τη από παγίδες που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά. «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα συνέβαινε αυτό το τρομερό γεγονός που είναι μία από τις παγίδες που χρειαζόταν να αποφευχθεί.»

1 ΑΠΟ 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: Christina Grimmie, GoFundMe, Selena Gomez, φιλία

Keywords
Τυχαία Θέματα