Scrapbook mou #9

Ακόμα μία ηλιόλουστη μέρα του κατά τ’ άλλα χειμωνιάτικου Ιανουαρίου που μου φτιάχνει η διάθεση και με γεμίζει ενέργεια παρά το πολύ πρωινό ξύπνημα. Φτάνοντας στο studio έτρεξα στο καμαρίνι μου για να ξεκινήσω την προετοιμασία. Αφού βρήκα τα ρούχα συνέχισα με τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου. Σήμερα φόρεσα μία printed φούστα και ένα πετρόλ πουλόβερ Louis Vuitton και φυσικά το αγαπημένο μου οπάκ καλσόν της Calzedonia.

Ολοκλήρωσα το outfit με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας ένα κολιέ της Ileana Makri, το οποίο λάτρεψα μόλις το είδα.

Τα προϊόντα της Kerastase έχουν πάντα τη θέση του στην περιποίηση και το styling των μαλλιών μου. Σήμερα το ενδιαφέρον μου κέντρισε το Boucles Dʼart και το Spray a Porter από τη σειρά Couture Styling για ένα επιμελώς ατημέλητο look με σαγηνευτικά, κυματιστά μαλλιά. Για να είναι όμως υγιή και λαμπερά τα μαλλιά χρειάζεται η σωστή θεραπεία, όπως η Densifique της Kerastase που δρα κατευθείαν στα βλαστοκύτταρα, χαρίζοντας μοναδική πυκνότητα, σώμα & όγκο στα μαλλιά. Και φυσικά πάντα μαζί μου είναι το Elixir Ultime που κάνει δίνει μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά, θρέψη και προστασία.

Τώρα σειρά έχει το μακιγιάζ που σήμερα θα είναι από την Estee Lauder. Αφού ενυδάτωσα την επιδερμίδα μου με την Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme για πρόσωπο και μάτια –γιατί δεν ξεκινάμε ποτέ ο μακιγιάζ χωρίς σωστή ενυδάτωση- άπλωσα το Double Wear Light Stay-in-Place Makeup για ένα άψογο και φυσικό αποτέλεσμα. Σειρά έχουν τα μάτια που τα προτιμώ ελαφρώς τονισμένα. Οι σκιές από την Stay-on Shadow Paint σειρά της Estee Lauder είναι ιδανικές για το αποτέλεσμα που θέλω. Λίγες στρώσεις από την Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara και τέλος με τα μάτια. Στα χείλη σήμερα θέλω ένα γλυκό φούξια χρώμα και το βρήκα στα High Intensity Lip Lacquer, που διαθέτουν μια ποικιλία από υπέροχα χρώματα.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Και το Πρωινό mou είναι στον αέρα!

Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme της Estee Lauder για πρόσωπο και μάτια που αφήνει το δέρμα μου ενυδατωμένο και απαλό, ακριβώς όπως μ” αρέσει να το αισθάνομαι.

Το επίκαιρο και πολυχρηστικό Elixir Ultime. Δοκιμάστε το αν δεν το έχετε κάνει ακόμα.

Densifique: Η θεραπεία με την πιο επαναστατική τεχνολογία που διαθέτει η Kerastase.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα