Scrapbook mou #10

13:22 6/2/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Σήμερα είναι Πέμπτη, μία μέρα που μου αρέσει γι’ αυτό είμαι ευδιάθετη, παραβλέποντας τον μουντό καιρό του Φεβρουαρίου. Φτάνοντας στο καμαρίνι μου ξεκίνησα αμέσως την προετοιμασία. Σήμερα δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, έπρεπε να προλάβω την έναρξη. Ευτυχώς τα προϊόντα της Estee Lauder με περίμεναν. Είχα ήδη ενυδατώσει το πρόσωπό μου με την Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω το μακιγιάζ. Το Double

Wear Light Stay-in-Place Makeup είναι η κατάλληλη βάση για να υποδεχτεί τις φυσικές αποχρώσεις των προϊόντων τα Estee Lauder. Βρίσκω πάντα την απόχρωση που θέλω στις σκιές Stay-on Shadow Paint καθώς και στα High Intensity Lip Lacquer. Λίγες στρώσεις Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara και το make up τελείωσε.

Τα μαλλιά σήμερα λάμπουν κι αυτό οφείλεται στην “Elixir Ultime περιποίηση 24 καρατίων” της Kerastase. Η περιποίηση ξεκινάει με το Bain Elixir Ultime και μάσκα για θρέψη σε βάθος και μοναδική ενυδάτωση κατά το λούσιμο και φυσικά το αγαπημένο μου έλαιο Elixir Ultime είναι πάντα μέρος της περιποίησης των μαλλιών μου.

Τι να φορέσω όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Μία ολόσωμη φόρμα Stradivarius με βγάζει από τη διαδικασία των συνδυασμών. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα t-shirt και φυσικά παπούτσια. Με τη φόρμα νομίζω ταιριάζουν τέλεια τα ψηλοτάκουνα booties από Tsakiris-Mallas. Η πιο χρονοβόρα επιλογή ήταν για τα κοσμήματα που θα φορέσω. Έχοντας μπροστά μου όλες εκείνες τις υπέροχες δημιουργίες της Ileana Marki δεν ήξερα ποιο να διαλέξω.

Τελικά διάλεξα ένα κρεμαστό κολιέ και αυτά τα σκουλαρίκια που νομίζω ότι πάνε με το σημερινό outfit.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Λίγο πριν μπω στο πλατό.

Και φυσικά δεν ξεχνάω ποτέ το Elixir Ultime.

Λίγη ενημέρωση πριν ξεκινήσουμε είναι απαραίτητη.

Περιμένοντας να ξεκινήσει το Πρωινό mou.

Σιγά-σιγά μαζευόμαστε. Ξεκινάμε!

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα