Scrapbook No 2 #JoyTalk

Τα γυρίσματα αυτή τη φορά ξεκίνησαν λίγο διαφορετικά από τις άλλες, καθώς πρώτα σειρά είχε η επίσκεψή μου στο κομμωτήριο Sadhu Hair του Σταμάτη Καραΐσκου -ambassador της Kérastase- για να δοκιμάσω τη νέα θεραπεία Kérastase Chronologiste και στη συνέχεια να δημιουργήσω το hairlook μου για την εκπομπή όπου σήμερα θα είναι καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Step by step μια θεραπεία που εξειδικεύεται για μαλλιά αναζωογονημένα γεμάτα λάμψη κι απαλότητα που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. Πολύτιμα συστατικά στις υψηλότερες συγκεντρώσεις προσφέρουν μέσα από μία τελετουργία, μία εμπειρία ανανέωσης με μοναδικές υφές και μεθυστικά αρώματα που σας ταξιδεύουν!

Πρώτα εφαρμόζεται το scrub LE SOIN GOMMAGE RÉNOVATEUR που χαρίζει ήπια απολέπιση, αποτοξίνωση και εντατικά καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής με απαλό μασάζ, μετά ακολουθεί το λούσιμο με το LE BAIN REVITALISANT για τέλεια μεταμόρφωση καθώς προσφέρει λείανση, απαλότητα, βελούδινο άγγιγμα και τέλος έρχεται το LA CRÈME DE RÉGÉNÉRATION που αποτελεί τον εξαιρετικό συνδυασμό Abyssine και πέρλες χαβιαριού, ένα θαυματουργό ελιξίριο δηλαδή για υπέροχα μαλλιά.

Το τελικό «φινίρισμα» από τον Σταμάτη είναι η μαγευτική πινελιά λάμψης και απαλότητας με το αρωματισμένο λάδι LE PARFUM EN HUILE.

Κι αφού πλέον είμαι πανέτοιμη, κατευθύνομαι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο αγαπημένο μου τζάκι όπου οι κάμερες είναι πλέον στημένες κι οι συνεργάτες μου βρίσκονται ήδη εκεί!

Η Πηνελόπη έχει σχεδόν ολοκληρώσει το μακιγιάζ της κι η Μαριλού με αναλαμβάνει! Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα natural make up look σε γήινους τόνους με προϊόντα Tom Ford (μεγάλη αδυναμία μου το τελευταίο διάστημα)!

I’m ready! Ένα ασπρόμαυρο t-shirt, δερμάτινο κολάν, οι αγαπημένες μου μπαλαρίνες σε μπλε ηλεκτρίκ και τα κοσμήματα της Ileana Makri ολοκλήρωσαν την εμφάνισή μου! Μία τελευταία ματιά στις σημειώσεις μου και μεταφέρομαι σε άλλο δωμάτιο.

Για την ακρίβεια πάω στην κουζίνα να κάνω μία πρώτη «ανάκριση» στην Πηνελόπη πριν βρεθούμε…

…ON AIR!

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο Σταμάτης με προτρέπει να δοκιμάσω τη μοναδική υφή του LE PARFUM EN HUILE, το αρωματισμένο λάδι Chronologiste που
αποτελεί την τελική πινελιά απαλότητας για αρωματισμένα και λαμπερά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα Galleries Soin Gommmage Renovateur Pre-shampoo

Με τη χρυσαφένια υφή του -εμπλουτισμένη με φίνα μικροσωματίδια- αυτό το scrub χρησιμοποιείται πριν το σαμπουάν για να αποτοξινώσει και να καθαρίσει εντατικά το τριχωτό και τα μαλλιά. Το αναζωογονητικό μασάζ είναι το πιο απολαυστικό σημείο.

Δείτε περισσότερα Galleries Το αρωματισμένο λάδι Chronologiste

Ο Σταμάτης το εφαρμόζει στα μαλλιά μου κι ολοκληρώνει την τελετουργία Chronologiste.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Πηνελόπη βάφεται κι εγώ προετοιμάζω την επιδερμίδα μου με τα beauty essentials από την Estēe Lauder ώστε να ξεκινήσει σε λίγο το μακιγιάζ μου η Μαριλού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ποια είναι αυτά;

Το νέο, καινοτόμο Re-Nutriv Ultimate Diamond Dual Infusion που συμβάλλει στην πιο luxury αναδόμηση της επιδερμίδας, η αντιγηραντική μάσκα Revitalizing Supreme και το Resilience Lift Restorative Radiance Oil για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Make-up tips από την Estēe Lauder.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Modern Muse της Estēe Lauder αποτέλεσε την τελευταία και πιο σημαντική κίνηση -ως λάτρης των μυρωδιών- πριν φύγω από το δωμάτιο που ετοιμαζόμουν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κολιέ όπως και τα σκουλαρίκια Ileana Makri συνόδευσαν το black & white ντύσιμό μου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όλοι παίρνουμε θέση και η συζήτηση με την Πηνελόπη ξεκινάει!

Δείτε περισσότερα Galleries

Μόλις συνειδητοποιήσαμε πως φοράμε το ίδιο leather κολάν αλλά τα παπούτσια μας κάνουν τη διαφορά!

Δείτε περισσότερα Galleries

Stay tuned στο Joy γιατί είπαμε πολλά!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: #Joytalk, Estee Lauder, joy, Kerastase, Kérastase Chronologiste, Mega, Scrapbook, SCRAPBOOK NO2 #JOYTALK, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, Τζένη Μπαλατσινού

Η Πηνελόπη Αναστοπούλου μοιράζεται μαζί μας τα beauty tips της!

Συντονιστείτε σήμερα, Σάββατο, στις 14.50 στο κανάλι του Mega!

Keywords
Τυχαία Θέματα