Rosie Huntington-Whiteley: «Είμαι με τον Jason Statham για σταθερότητα»

09:05 5/9/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Στο εξώφυλλο του Elle UK Οκτωβρίου.

Με ξανθό πλατινέ bob hairlook κι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτε, η Rosie Huntington-Whiteley ποζάρει για το ELLE UK και ανοίγεται σε μία συνέντευξη, αναφερόμενη τόσο στη σχέση της με τον ηθοποιό Jason Statham,

όσο και στην καριέρα της ως διάσημου μοντέλου.

«Πολλά μοντέλα είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις για σταθερότητα. Προφανώς, όχι πάντοτε με υπέροχους άνδρες, αλλά τους δίνει κάτι για να επιστρέψουν σπίτι, κάτι που τις προσγειώνει. Το βλέπω με πολλούς τρόπους, αλλά ένα από τα πιο όμορφα πράγματα είναι πως αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκομαι, χάρη σε αυτόν», λέει για τον επί 3 χρόνια σύντροφό της Jason Statham.

Η Rosie, μιλώντας για την καριέρα της, λέει πως πλέον στα 26 της χρόνια αισθάνεται πως έχει κι εκείνη τον δικό της λόγο στον χώρο του μόντελινγκ. «Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι λένε ότι τα μοντέλα φαίνονται λίγο ψυχρά.», λέει. «Όταν ξεκινάς είσαι τόσο νέα που δεν έχεις λόγο. Όλοι σου λένε τι να κάνεις και μπορεί να καταλήξεις στο εξωτερικό, στη μέση του πουθενά, χωρίς κανένας να μιλάει αγγλικά. Είναι πολύ μοναχικό. Αναγκάζεσαι να γίνεις ‘χοντρόπετση’ για να επιβιώσεις. Τώρα είμαι 26 και όταν έρχομαι σε ένα σετ, μπορώ να πω αυτό που νομίζω και η γνώμη μου λαμβάνεται υπόψη. Έχω ‘μπολιάσει’ σκληρά για να βρίσκομαι εδώ».

Η Rosie «αγνώριστη» στο εξώφυλλο του ELLE UK

Photo Credits: ELLE UK

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Rosie Huntington-Whiteley: «Είμαι με τον Jason Statham για σταθερότητα» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα