Retro beauty files: Τα μυστικά ομορφιάς του παλαιού Hollywood

10:12 4/7/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί να ζούμε σε μία εποχή γεμάτη από beauty experts και να έχουμε όλα εκείνα που χρειάζονται για να είμαστε όμορφες και περιποιημένες, υπάρχουν ωστόσο ένα σωρό μυστικά από τις περασμένες δεκαετίες που ακολουθούσαν οι διάσημες κυρίες του Hollywood. Πλέον, τα beauty tips του παρελθόντος έχουν αντικατασταθεί

από πολυάριθμα μπουκαλάκια που μας έχουν γίνει απαραίτητα. Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στα μυστικά μερικών από των πιο όμορφων κυριών του παλαιού Hollywood που έχουν αφήσει το στίγμα τους και έχουν εμπνεύσει τα beauty trends ανά τα χρόνια.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Audrey Hepburn

Χαρακτηριστικό ήταν το βλέμμα της όμορφης ηθοποιού η οποία εκτός από τη λεπτή γραμμή eyeliner έδινε ένταση στις βλεφαρίδες της. Φήμες λένε ότι μετά από κάθε στρώση μάσκαρα, η Audrey χώριζε τις βλεφαρίδες της με μία βελόνα!

Δείτε περισσότερα Galleries Elizabeth Taylor

Τα φυσικά της προσόντα ήταν αυτά που έκαναν την Elizabeth Taylor να είναι τόσο ελκυστική και να παραμένει ακόμα και σήμερα. Το flawless skin, το έντονο βλέμμα και το ιδιαίτερο φυσικό χρώμα των χειλιών της είναι και στις μέρες πρόταση για ένα αψεγάδιαστο make up.

Δείτε περισσότερα Galleries Grace Kelly

Η κλασσική ομορφιά της είναι ακόμα και σήμερα αποδεκτή. Η Grace Kelly ήταν από τις πρώτες γυναίκες που υιοθέτησαν το natural make up look, δίνοντας έμφαση στις γωνίες του προσώπου.

Δείτε περισσότερα Galleries Greta Garbo

Η Greta Garbo τόνιζε το βλέμμα της κάνοντάς το θεατρικό. Αυτό όμως που έχει πει η ίδια για την καθημερινή της ρουτίνα ομορφιάς ότι αυτό που κρατάει καθαρή και λαμπερή την επιδερμίδα είναι το καλό πλύσιμο και η καθημερινή ήπια απολέπιση που κάνει στο πρόσωπό της.

Δείτε περισσότερα Galleries Joan Crawford

Η Joan Crawford δεν ήταν ποτέ φανατική του εντυπωσιακού κι έντονου μακιγιάζ. Μία από τις πιο περίεργες συνήθειές της που επαναλάμβανε κάθε φορά που πλενόταν ήταν ότι έβρεχε με κρύο νερό το πρόσωπό της 25 φορές.

Δείτε περισσότερα Galleries Katharine Hepburn

Αυστηρή, φυσική ομορφιά ήταν αυτή της Katharine Hepburn. Η ηθοποιός συνήθιζε να απολεπίζει το πρόσωπό της με ζάχαρη, χλιαρό νερό και χυμό λεμονιού κι έπειτα να ξεπλένει με κρύο νερό.

Δείτε περισσότερα Galleries Marlene Dietrich

Η Dietrich πίστευε στην ανάδειξη τον φυσικών της χαρακτηριστικών. Είναι φανερό ότι έδινε έμφαση στο βλέμμα με τα φρύδια της, τα οποία ξύριζε και σχημάτιζε με ένα μολύβι. Επιπλέον, δεν έβαζε ποτέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες της γιατί πίστευε ότι δημιουργούν μία σκιά στο βλέμμα της.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Audrey Hepburn, Grace Kelly, Greta Garbo, old Hollywood, retro beauty look, κλασσική ομορφιά, μυστικά ομορφιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Retro,Hollywood