Red gift guide: Τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας την Πρωτοχρονιά;

Το jenny.gr team διάλεξε αγαπημένα «κόκκινα» items μόδας και ομορφιάς που η καθεμία θα ήθελε να κάνει δώρο στον εαυτό της. Δεν ξεχνάμε ότι το 2016 πρέπει να το υποδεχθούμε με κάτι κόκκινο για καλή τύχη! Have a look!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Χαρίστε στον εαυτό σας ή στις φίλες σας το πιο γιορτινό σετ εσωρούχων από τα Intimissimi. Η διακριτική δαντέλα

και τα λεπτά σατέν φιογκάκια είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στο jyou.gr θα βρείτε το πιο απίθανο γούρι για τη νέα χρονιά από τα πολλά διαφορετικά LUCKY CHARMS 2016
Haniotis Jewellery.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν θέλετε να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας κάτι που σίγουρα θα το φορέσουν ξανά και ξανά, τότε αυτό είναι ένα ζεστό ζιβάγκο Tommy Hilfiger. Άλλωστε η αξία ενός μάλλινου πουλόβερ είναι διαχρονική.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φυσικά τα κόκκινα νύχια είναι μία από τις πιο hot επιλογές για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα κόκκινα της essie… Δοκιμάστε το life of the party!

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια γόβα με χιαστή λουριά NAK σε φλογερό κόκκινο είναι το απόλυτο αξεσουάρ των γιορτών και ταυτόχρονα το πιο επιθυμητό δώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όλοι αγαπάμε τις όμορφες μυρωδιές και η Estee Lauder ξέρει καλά πώς να τις δημιουργεί. Αφού αγαπήσαμε το Modern Muse, μας έδωσε την εναλλακτική του Modern Muse Le Rouge. Το “κόκκινο” άρωμά του είναι ιδανικό για τις γιορτινές μέρες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας το Modern Muse Le Rouge Body Lotion για να υποδεχθείτε το νέο έτος με ένα απαλό δέρμα με υπέροχη μυρωδιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ψάχνετε ακόμα για το πιο εντυπωσιακό φόρεμα για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς; Μια maxi δημιουργία H&M με 70s αισθητική είναι η πιο κομψή επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα κόκκινα χείλη δεν μπορεί παρά να είναι το σήμα κατατεθέν των γιορτών. Χρειάζεται λοιπόν ένα καλό κόκκινο κραγιόν και φυσικά ένα περίγραμμα στην ίδια απόχρωση για άψογο αποτέλεσμα. – Κραγιόν Color Riche Creme
N163 Orange Magique Creme & Μολύβι χειλιών Contour Parfait
N664 Cherry, L” Oreal Paris.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: christmas gift, gift guide, δώρα, κόκκινο χρώμα, Πρωτοχρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα