Pure Color Metallics από την Estée Lauder

Μια ιδιοφυής νέα έκφραση χρώματος που παρουσιάζει την ψυχρή λάμψη του μετάλλου και την υγρή λάμψη των βερνικιών είναι η κατάλληλη φράση για να χαρακτηρίσει τη νέα συλλογή της Estée Lauder.

Μία συλλογή από μεταλλικά τελειώματα που αλλάζει τα δεδομένα και μεταμορφώνει το κατεστημένο beauty look. Σκιές που αφήνουν την αίσθηση του υγρού, λαμπερά χρώματα στα χείλη και υπέρ-χρώματα στα νύχια είναι τα

βασικά στοιχεία της νέας «metallic» σειράς που θα σας συνεπάρει. Από απαλό και όμορφο look σε αισθησιακό και σέξι, τα Metallics παίζουν με μια ποικιλία από αντανακλάσεις στις υφές και τα τελειώματα για να φέρουν ένα νέο επίπεδο στο πολυδιάστατο χρώμα.

Οι νέες Pure Color Instant Intense EyeShadow Trios με σύνθεση που θυμίζει μεταξένια κρέμα, γλιστρά εύκολα, απελευθερώνοντας έντονο χρώμα που διατηρείται αναλλοίωτο έως και 10 ώρες. Εξαιρετικά εύκολες να αναμειχθούν διατίθενται σε αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα, και ταιριάζουν σε όλους του δερματικούς τόνους.

Για χείλη υγρά και αισθησιακά τα νέα Pure Color High Intensity Lip Lacquer είναι ιδανικά. Τονίζουν τα χείλη με μια σειρά πλούσιων αποχρώσεων, από απαλές nude σε προκλητικές κόκκινες. Με διάρκεια έως και 6 ώρες τα νέα Lip Laquer είναι εμποτισμένα με μια νέα φόρμουλα υγρασίας, φροντίζοντας κι ανακουφίζοντας τα χείλη από μέσα προς τα έξω. Επιπλέον, το υβριδικό έντονο χρώμα συναντά την λαμπερή μεταλλική λάμψη σε 6 νέα περιορισμένης έκδοσης Pure Color Vivid Shine Lipsticks.

Και τέλος, για να ολοκληρωθεί η μεταλλική λάμψη τα νέα Limited Edition Pure Color Vivid Shine Nail Lacquer αποτελούν την εξέλιξη του heay metal και δημιουργούν μια νέα διάσταση ενός στιλ με αυτοπεποίθηση, χάρη στο πολύ-διαστατό φάσμα από χρωματικές μεταλλικές αποχρώσεις από ροζ-χρυσό σε σκούρα πλατίνα.

Όλα τα παραπάνω διαθέτουν την νέα τεχνολογία True Vision™ της Estée Lauder που μεγεθύνει και πολλαπλασιάζει το χρώμα για έντονη διαύγεια και ζωηράδα, ενώ η μοναδική σύνθεσή από οπτικούς παράγοντες, αντανακλά το φως για ακόμα περισσότερη λάμψη. Αυτό είναι που κάνει την νέα σειρά Pure Color Metallics της Estée Lauder μοναδική!

Keywords
Τυχαία Θέματα