Oscars 2016: Τα καλύτερα makeup looks από το party του Vanity Fair

09:07 1/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μετά το κόκκινο χαλί του Dolby Theatre για τα Oscars, οι celebrities μεταφέρθηκαν στο πιο διάσημο after party, αυτό του Vanity Fair. Και σε αυτό το red carpet, σημειώσαμε αρκετά πετυχημένα looks. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι το μακιγιάζ που επέλεξαν οι διάσημες περσόνες για να ολοκληρώσουν το red carpet look της μεγάλης βραδιάς.

Τόσο στο κόκκινο

χαλί της τελετής απονομής όσο και στο after party, οι περισσότερες κινήθηκαν σε απόλυτα φυσικούς τόνους στο μακιγιάζ, δίνοντας μόνο έμφαση στο βλέμμα. Πρόκειται για τη νέα τάση στο μακιγιάζ που προστάζει fresh & glow βάση που αναδεικνύει τις φυσικές γωνίες του προσώπου με focus στα μάτια.

Τα τονισμένα μάτια χωρίζονταν σε δύο κατηγορίες, σε black και σε earthy εκδοχή, ενώ στα χείλη μονοπώλησαν οι nude αποχρώσεις. Δείτε αναλυτικά τα καλύτερα makeup looks του after party των Oscars.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Taylor Swift

Η pop τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει ένα iconic bob haircut και στο after party των oscars επέλεξε να το ολοκληρώσει με ένα μακιγιάζ σε earthy αποχρώσεις και λίγο ένταση στα μάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries Kate Hudson

Fresh & natural και το μακιγιάζ της Hudson που ταίριαζε απόλυτα με το messy hairlook.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum

Σε γήινους τόνους επέλεξε να κινηθεί κι αυτή τη φορά στο μακιγιάζ χωρίς να παραλείψει να δώσει την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Maria Menounos

Η γλυκιά παρουσιάστρια είναι φανατική του natural makeup, το οποίο πετυχαίνει κάθε φορά ο Έλληνας makeup artist, Δημήτρης Γιαννέτος.

Δείτε περισσότερα Galleries Jessica Alba

Smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις και nude χείλη για το μακιγιάζ της Jessica Alba.

Δείτε περισσότερα Galleries Rachel McAdams

Σε pinky nude αποχρώσεις κινήθηκε η McAdams τονίζοντας το γλυκό της χαμόγελο και τις φυσικές γωνίες του προσώπου της.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Lawrence

Η νεαρή ηθοποιός κάνει την έκπληξη σχεδόν κάθε χρόνο στο οσκαρικό χαλί. Φέτος εμφανίστικε με ίσιο καρέ μαλλί και μακιγιάζ με focus στα μάτια, διατηρώντας φυσικές αποχρώσεις στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα Galleries Alicia Vikander

Η μικρή Alicia κρατάει στα χέρια της το πρώτο της Όσκαρ και το χαμόγελό της αρκεί για να δώσει λάμψη στο natural makeup.

Δείτε περισσότερα Galleries Lily Aldridge

Είναι γνωστή για το έντονο και αισθησιακό της βλέμμα, που καθώς φαίνεται ξέρει πολύ καλά να το τονίζει, κρατώντας τη βάση της σε απόλυτα φυσικούς τόνους.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty look, earthy makeup, natural makeup, Natural smokey eyes, Oscars 2016, red carpet look, Vanity Fair After Party

Keywords
Τυχαία Θέματα