Oι καλύτεροι urban φωτογράφοι για το 2015

Για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε ο διαγωνισμός CBRE Urban Photographer of the Year που καλεί επαγγελματίες φωτογράφους και εραστές της φωτογραφικής τέχνης να απαθανατίσουν ανθρώπους σε κάδρο αστικού ιστού την ώρα που εργάζονται.

Στο φετινό διαγωνισμό οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 21.000 από 113 χώρες. Ο Oscar Rialubin από τις Φιλιππίνες ήταν ο νικητής του συνολικού βραβείου CBRE Urban Photographer of the Year με την φωτογραφία

ενός επισκευαστή ρολογιών την ώρα της δουλειάς του στην Doha που την ονόμασε «Xyclops» (Κύκλωπας).

Οι φωτογραφίες επηρεάζουν και διαμορφώνουν την αντίληψη που έχουμε για τις πόλεις και για τον τρόπο που κινείται και ζει ο άνθρωπος μέσα στα πλαίσια τους. Κοιτώντας τις νικητήριες φωτογραφίες, ο θεατής νιώθει πως ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο και του δίνεται η ευκαιρία να δει όσο δεν θα μπορούσε αλλιώς να δει σχετικά με τον άνθρωπο στη διαδικασία άσκησης του επαγγέλματός του. Λήψεις ντυμένες με ευαισθησία και προσωπική φροντίδα που μας καθηλώνουν και με μάτια που έχουν να πουν τη δική τους μοναδική ιστορία.

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Poultry Prepared for Market, Peter Graney

Φωτογραφία τραβηγμένη στην Phnom Penh της Καμπόντζη. Κέρδισε το βραβείο Asia Pacific prize.

Δείτε περισσότερα Galleries Blizzard Days, Cocu Liu

Ο φωτογράφος από την Κίνα, κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία λήψης από το κινητό τηλέφωνο. Εδώ έχει τραβήξει το κτίριο του Chicago Board of Trading.

Δείτε περισσότερα Galleries Ankit Narang Δείτε περισσότερα Galleries Armen Dolukhanyan Δείτε περισσότερα Galleries Christopher Martin Δείτε περισσότερα Galleries Geoff Williams Δείτε περισσότερα Galleries Johanna Siegmann Δείτε περισσότερα Galleries Jorge Maluf Ferreira Δείτε περισσότερα Galleries Joshua Charow Δείτε περισσότερα Galleries Marcos Sobral Δείτε περισσότερα Galleries Marta Huertas Ciurana Δείτε περισσότερα Galleries Martin Faltejsek Δείτε περισσότερα Galleries Pedro Guimarães Lins Machado Δείτε περισσότερα Galleries Sujan Sarkar Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Oscar Rialubin, urban φωτογράφοι

Keywords
Τυχαία Θέματα