Midi skirt: Ο σύμμαχός σας για chic σιλουέτα

08:14 7/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Αποτελεί πιο θηλυκή επιλογή ακόμα και από μια mini φούστα, αφού ο τρόπος που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα το αναδεικνύει με τον πιο αισθησιακό τρόπο. Από την άλλη, ακόμα και σε πιο loose γραμμή, μια midi φούστα μπορεί να αποτελέσει κομμάτι μπαλαντέρ για τα σύνολά σας, αφού ταιριάζει με τα περισσότερα στιλ παπουτσιών και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο και τη βόλτα σας, μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Τι θα πρέπει να θυμάστε:

Επιλέξτε ενδιαφέρουσες υφές, όπως οι πιέτες ή το suede
ύφασμα, για να δώσετε ένα έξτρα ενδιαφέρον στο look σας.Αν πρόκειται για πιο χυτό σχέδιο και θεωρείτε ότι δε σας κολακεύει, δοκιμάστε να προσθέσετε μια ζώνη στο σύνολό σας ή να φορέσετε το top σας μέσα από τη φούστα ώστε να τονίσετε το σημείο της μέσης σας.Αν θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε τακούνια προκειμένου να κερδίσετε ύψος, προτείνουμε να επιλέξετε ένα ζευγάρι block heels, τα οποία ναι μεν θα σας χαρίσουν μερικούς πόντους παραπάνω, θα σας κουράσουν όμως πολύ λιγότερο.1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H Miranda Kerr αγαπά το συγκεκριμένο στιλ φούστας και το επιλέγει συχνά προκειμένου να αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε midi φούστα με εντυπωσιακό pattern και συνδυάστε με πιο basic κομμάτια ώστε να διατηρήσετε μια ισορροπία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δημιουργήστε ένα κομψό sportif σύνολο επιλέγοντας μια βαμβακερή midi φούστα σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι sneakers.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια πιο business εκδοχή, η υφασμάτινη midi φούστα ταιριάζει ιδανικά με ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο πουκάμισο, δημιουργώντας το πιο θηλυκό office look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα φαρδύ πουλοβεράκι θα κάνει υπέροχη αντίθεση με μια pencil skirt, τονίζοντας σωστά τη φιγούρα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δημιουργήστε την αίσθηση του total look επιλέγοντας midi φούστα και top στο ίδιο στιλ, ώστε να κάνετε τη φιγούρα σας να δείχνει πιο ψηλόλιγνη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το gingham pattern έχουμε ξαναπεί ότι κυριαρχεί και φέτος, επομένως μη διστάσετε να επιλέξετε μια φούστα με το συγκεκριμένο μοτίβο για εμφάνιση με αέρα από 50s.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι κάθετες ρίγες είναι πάντα πιο safe επιλογή, αν όμως η σιλουέτα σας το επιτρέπει μπορείτε να επιλέξετε ένα οριζόντιο striped μοτίβο για μια ευχάριστη αλλαγή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε μια denim φούστα με ένα ζευγάρι sneakers για μια πιο girly εκδοχή του casual look.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: midi skirt, midi φούστα, Miranda Kerr, sneakers, Street Style, styling tips, γυναικεία σιλουέτα, ψηλοτάκουνα πέδιλα

Keywords
Τυχαία Θέματα