Metal crush: Πώς θα τα φορέσετε το πρωί

Αγαπημένο trend, το οποίο όμως τείνει να θεωρείται κάπως πιο extreme και grande, τα metallics συνήθως αποτελούν επιλογή κυρίως για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Παρ” όλα αυτά, με κάποια έξυπνα tricks μπορείτε να τα συμπεριλάβετε ακόμη και στα πρωινά σας looks, δημιουργώντας glamorous σύνολα ιδανικά ακόμα και για το γραφείο ή τη σχολή.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Oversized sweaters και metallic φούστες συνθέτουν το πιο glamorous outfit. Μια ζώνη στη μέση θα σας χαρίσει έξτρα πόντους στιλ και θα κάνει το σύνολό σας λίγο πιο

πρωινό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια εντυπωσιακή φούστα μπορεί να ίνει κατάλληλη και για το πρωί, εάν τη συνδυάσετε με ένα κλασικό μαύρο πουλόβερ. Chic και αριστοκρατικό αποτέλεσμα σε 2 βήματα!

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα metallic παντελόνι με matte υφή είναι η ιδανική λύση για τα πρωινά σας looks, αφού παραμένει εντυπωσιακό χωρίς να «φωνάζει».

Δείτε περισσότερα Galleries

Για να εξισσοροπήσετε τον bold χαρακτήρα μιας metallic φούστας, επιλέξτε να τη φορέσετε με ένα casual sweater. Αναπάντεχος αλλά αγαπημένος συνδυασμός.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για την πιο casual chic εμφάνιση, ένα παντελόνι τύπου sweatpants σε μεταλλιζέ όμως απόχρωση θα σας κάνει να δείχνετε κομψές αλλά όχι υπερβολικά στιλιζαρισμένες. Συνδυάστε με τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα για να προσθέσετε μια θηλυκή νότα στο look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα blazer σε metallic απόχρωση και συνδυάστε το με πιο casual κομμάτια προκειμένου να μη μοιάζει υπερβολικά «επίσημο» ή βραδινό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα metallic αξεσουάρ παραμένει ο πιο γρήγορος τρόπος προκειμένου να ενσωματώσετε το συγκεκριμένο στοιχείο στο look σας. Επιλέξτε μια τσάντα σε μεταλλιζέ απόχρωση και ολοκληρώστε το outfit σας με τον πιο cool τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν θεωρείτε ότι δε μπορείτε να υποστηρίξετε το συγκεκριμένο trend φορώντας κάποιο ρούχο σε metallic αποχρώσεις, ο πιο εύκολος τρόπος να το υιοθετήσετε είναι επιλέγοντας ένα ζευγάρι παπούτσια στο συγκεκριμένο τόνο. Διακριτικό αλλά και εντυπωσιακό ταυτόχρονα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: casual στιλ, glam, metallics, streetstyle

Keywords
Τυχαία Θέματα
Metal, Πώς,Metal, pos