Make up looks από μελαχρινές celebrities

Το μακιγιάζ δεν είναι μία απλή υπόθεση για μία μελαχρινή γυναίκα και αυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος να δείχνει υπερβολικό. Τα σκούρα μαλλιά και επιδερμίδα τονίζουν αρκετά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, επομένως δε χρειάζονται ιδιαίτερες παρεμβάσεις για το καθημερινό look. Το βράδυ επιτρέπονται ορισμένες πινελιές παραπάνω όμως και εκεί χρειάζεται μέτρο. Ακολουθούν 7 εντυπωσιακές celebrities που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις πιο safe ιδέες.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H Eva Mendes με ανάλαφρο shinny μακιγιάζ. Τονίζει τα ζυγωματικά της

με ένα ρουζ σε peach χρώμα. Το κραγιόν είναι στην ίδια απόχρωση ενώ για τα μάτια επέλεξε μία χρυσή σκιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Kate Middleton προτιμά τους γήινους τόνους στα μάτια της. Τονίζει ελαφρώς τα ζυγωματικά και για τα χείλη επιλέγει πάντα φυσικές αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Keira Knightley σε βραδινή εμφάνιση με καφέ smokey eyes και κόκκινο κραγιόν. Το μακιγιάζ είναι έντονο όμως ταιριάζει στην λευκή της επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Lily Aldridge με ματ απαλές αποχρώσεις αποχρώσεις και έντονο περίγραμμα στα μάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η εντυπωσιακή Jennifer Lopez επιλέγει συχνά το ροζ στο μακιγιάζ της. Είναι το χρώμα που «γλυκαίνει» τα χαρακτηριστικά και δείχνει πάντα πιο βελούδινο το πρόσωπο στις φωτογραφίες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Μila Kunis είναι λάτρης του γήινου look. Τονίζει πάντα τα μάτια με χρυσές, καφέ και bronze σκιές και με φυσικές μπεζ αποχρώσεις τα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Rihanna φωτίζει το πρόσωπο της με λαμπερά χρώματα σε reach και χρυσές αποχρώσεις, τονίζοντας το βλέμμα της με έντονες βλεφαρίδες και eyeliner.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: μακιγιάζ, μελαχρινές, χαρακτηριστικά

Keywords
Τυχαία Θέματα