Keratinology by Sunsilk: Η προσιτή πολυτέλεια που χαρίζει στα μαλλιά σας το Sunsilk

Τα μαλλιά μας καθημερινά ταλαιπωρούνται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο καιρός, αλλά και από τις βαφές ή το θερμό Styling, με αποτέλεσμα πολλές φορές να δείχνουν θαμπά και ξηρά. Γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε όπως κάνουμε και με το πρόσωπό μας. Οι ενυδατικές μάσκες που χρησιμοποιούμε στο κομμωτήριο δεν αρκούν για να δείχνουν όμορφα τα μαλλιά μας. Πρέπει να συντηρούμε τη λάμψη τους και στο σπίτι. Τον τρόπο μας τον προσφέρει η νέα εξειδικευμένη σειρά

περιποίησης μαλλιών KERATINOLOGY by SUNSILK, που μπορούμε όλες εύκολα να εφαρμόσουμε στο μπάνιο μας.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, το Sunsilk δημιούργησε το Keratinonogy Institute. Το Keratinonogy Institute με γραφεία σε Λονδίνο, Τόκυο και Νέα Υόρκη, απαρτίζεται από μια πολύπειρη ομάδα από κορυφαίους hair stylists, επιστήμονες, δερματολόγους & τριχολόγους που ειδικεύονται στην κερατίνη και στην εφαρμογή της σε καινοτομικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

To Keratinology Institute ανέπτυξε για το Sunsilk την καινοτομική τεχνολογία Keratin Micro Technology, ένα πρωτοποριακό συνδυασμό συστατικών με βάση το σύμπλεγμα κερατίνης, που συμβάλλει στην αναδόμηση των μαλλιών:

διεισδύει σε βάθος 7 στοιβάδων στο εσωτερικό της τρίχαςθρέφει την τρίχα από μέσα προς τα έξωαναδομεί πλήρως τη συσσωρευμένη φθορά ενός χρόνου σε 5 μόλις εφαρμογές

Το Keratinology by Sunsilk, που ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία κερατίνης Keratin Micro Technology, προσφέρει πλήρη αναδόμηση και κορυφαία φροντίδα στα μαλλιά σας. Μια προσιτή πολυτέλεια τώρα διαθέσιμη για όλες εσάς στα σούπερ μάρκετ!

Ανάλογα λοιπόν με τον τύπο τον δικό σας μαλλιών επιλέξτε ανάμεσα από τις 2 σειρές:

Σύστημα Εντατικής Αναδόμησης για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα μαλλιά:

Αναδομεί τη συσσωρευμένη φθορά ενός χρόνου σε μόλις 5 εφαρμογέςΧαρίζει μεταξένιο άγγιγμα και τέλεια λείανση

Η σειρά αποτελείται από:

Σαμπουάν που αφαιρεί τα κατάλοιπα και καθαρίζει τα μαλλιά (3,49 €)Conditioner Άμεσης Θρέψης που δρα σαν μάσκα στο χρόνο ενός conditioner, για αναδόμηση σε βάθος (3,49 €)Leave-on Κρέμα Αναδόμησης Νύχτας που κάνει εντατική αναδόμηση 8 ωρών, χαρίζοντας μαλλιά πιο απαλά & λαμπερά (6,49 €)Μάσκα που διεισδύει στην τρίχα σε βάθος 7 στοιβάδων για εντατική αναδόμηση (7,40 €)

Σύστημα Εντατικής Φροντίδας χρώματος για Βαμμένα μαλλιά:

Θωρακίζει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας και τη θρέφει σε βάθος«Κλειδώνει» το χρώμα και το διατηρεί πλούσιο και ζωντανό για περισσότερο

Η σειρά αποτελείται από:

Σαμπουάν που αφαιρεί τα κατάλοιπα και διατηρεί λαμπερό το χρώμα (3,49 €)Conditioner Άμεσης Θρέψης που δρα σαν μάσκα στο χρόνο ενός conditioner, για έντονη λάμψη (3,49 €)Μάσκα που θρέφει την τρίχα από μέσα προς τα έξω & «κλειδώνει» το χρώμα (7,40 €)

The post Keratinology by Sunsilk: Η προσιτή πολυτέλεια που χαρίζει στα μαλλιά σας το Sunsilk appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα