Keke Palmer: Ένας αληθινός χαμαιλέων της μόδας

Η ηθοποιός-χαμαιλέων, και ως προς τις υποκριτικές τις ικανότητες και ως προς τις στιλιστικές της επιλογές, δεν θα μπορούσε παρά να αγαπά τις νέες τάσεις και να το δείχνει χωρίς κανένα πρόβλημα με φόβο μην κατηγορηθεί.

Η Keke Palmer αποτελεί ένα πολύ ωραίο παράδειγμα προς μίμηση για όλες εμάς που αγαπάμε τη μόδα και για όλες όσες φοβόμαστε να πειραματιστούμε και ακολουθούμε κατά γράμμα τις νέες τάσεις.

Η ίδια, όπως έχει κάνει πολλές αλλαγές στους ρόλους της, έτσι κάνει και αλλαγές στον τρόπο που συνδυάζει τα ρούχα

της και στα outfit που επιλέγει καθημερινά. Δεν απαρνείται τα νέα trends, αλλά δεν τα αφήνει να καλύψουν τη δική της προσωπικότητα. Στην πραγματικότητα, ως καλλιτεχνικό όν, θέλει να εκφράζεται μέσα από οτιδήποτε και αν ασχολείται -είτε με την υποκριτική είτε με το στιλ της.

Η Palmer μας διδάσκει την τέχνη του δικού της ιδιαίτερου styling και εμείς παίρνουμε πάντα ιδέες από τις εμπνευσμένες τις εμφανίσεις. Άλλωστε, φροντίζει να μας κρατά όλους ενήμερους και μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, όπου άλλες φορές θα τη δούμε με bomber jacket, άλλες με φλόγες στις άκρες του τζιν και άλλες με χρυσό αποκαλυπτικό φόρεμα, χωρίς ποτέ να αγγίζει τα όρια του υπερβολικού. Όσο για τα beauty looks της, είναι, εξίσου, τολμηρή και ανοιχτή στις μεταμορφώσεις, με αποτέλεσμα κάθε φορά που αναρωτιόμαστε «ποιο είναι το καλύτερο (beauty) look της;», η απάντηση να είναι πάντα η ίδια: το τελευταίο της!

Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, κάπου εδώ και ότι για τα μεγάλα events συνεργάζεται και με τη stylist Krisana Sotelo, η οποία βοηθά στο να αναδεικνύεται η προσωπικότητα της Palmer κάθε φορά και περισσότερο.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: Keke Palmer, η τέχνη της μόδας, ηθοποιός, στιλιστικές μεταμορφώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα