Katy Perry: «Είμαι ακόμη τρελά ερωτευμένη με τον John Mayer»

Φωτογράφιση στην αμερικανική Vogue.

Η Katy Perry που αυτό τον καιρό εργάζεται πάνω στο καινούριο της album, λανσάρει το τρίτο κατά σειρά δικό της άρωμα και κάνει promotion για την ταινία κινουμένων σχεδίων ‘Smurfs 2’, όπου χαρίζει τη φωνή της στη Στρουμφίτα, δίνει μια νέα συνέντευξη στην αμερικανική Vogue, όπου μιλάει για την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια αναφέρεται τόσο στον αποτυχημένο

της γάμο με τον Russell Brand, όσο και στην πρόσφατη σχέση της με τον John Mayer.

«Ας πούμε ότι δεν έχω νέα του από τότε που μου έστειλε sms ζητώντας να χωρίσουμε, στις 31 Δεκεμβρίου του 2011.», αποκάλυψε η Perry για τον πρώην σύζυγό της Russel Brand. Παρά το γεγονός ότι παραδέχεται πως οι συνεχείς περιοδείες της έπαιξαν κάποιο ρόλο, η ίδια αφήνει να εννοηθεί πως υπήρχε κάποια βαθύτερη αιτία για το διαζύγιο. «Ένιωσα μεγάλη υπευθυνότητα για το τέλος, αλλά μετά ανακάλυψα την πραγματική αλήθεια, την οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί την κρατώ κρυμμένη στο χρηματοκιβώτιό μου για μία ‘βροχερή μέρα’.»

Η τραγουδίστρια θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον John Mayer απλώς και μόνο για να κάνει τον Brand να ζηλέψει, λέει: «Όχι, ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ακόμη είμαι ερωτευμένη μαζί του. Το μόνο που μπορώ να πω για εκείνη τη σχέση είναι ότι έχει ένα υπέροχο μυαλό. Υπέροχο μυαλό, βασανισμένη ψυχή. Θα πρέπει να καταλάβω γιατί με ελκύουν τα πληγωμένα πουλιά.»

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 4 < >

Photo Credits: Vogue.com

The post Katy Perry: «Είμαι ακόμη τρελά ερωτευμένη με τον John Mayer» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα