Kate Middleton & William: Η κοινή τους εμφάνιση μετά τις φήμες για διαζύγιο

Τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο και έπειτα από την solo εμφάνιση του σε γάμο φιλικού ζευγαριού όπου είχε μόνο την παρέα της αδερφής της, οι δυο τους επιτέλους αποφάσισαν να δώσουν μαζί το παρόν σε εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας το περασμένο Σάββατο στο

Harrow College.

Η διάθεση τους έδειχνε αρκετά καλή, αφού ως γνωστόν τόσο η Kate όσο και ο William είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά ζητήματα, ενώ αυτή τη φορά το βασιλικό ζεύγος είχε ως στόχο να κινητοποιήσει το δυνατό περισσότερους πολίτες, για ένα θέμα που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το ασπρόμαυρο φόρεμα της Kate Middleton σχολιάστηκε αρκετά, αφού το είχε ξαναφορέσει σε άλλη εκδήλωση πριν από ένα χρόνο, ενώ ο πρίγκιπας William επέλεξε ένα casual look με γαλάζιο πουκάμισο και creme παντελόνι.

Η κοινή τους εμφάνιση ίσως ήταν μία απάντηση στις φήμες σχετικά με το χωρισμό τους, ίσως όμως να ήταν και τυπική. Οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία απολύτως δήλωση που να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει την κρίση στο γάμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα