Kate Hudson: μιλάει για τις αιτίες χωρισμού της με τον Matthew Bellamy

Πριν ένα χρόνο το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαφορετικούς δρόμους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει εκείνη τη περίοδο ανέφεραν πως η Kate Hudson και ο Matthew Bellamy είχαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους, αλλά δεν ξέραμε μέχρι στιγμής λεπτομέρειες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από την Άνοιξη του 2010. Τον Απρίλιο του 2011 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε ο γιο τους, Μπίνγκαμ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό «Allure» και μίλησε για τους λόγους που προχώρησαν με τον Matthew Bellamy στο χωρισμό.

«Οι σχέσεις που έχουν φτάσει στο τέλος τους είναι πάντα επώδυνες και, όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, μπορείς είτε να συνεχίσεις με αυτό το βάρος είτε να επαναπροσδιορίσεις. Αν εγώ και ο Matt είχαμε μια υπέροχη σχέση, θα ήμασταν ακόμα μαζί. Αλλά διαλέξαμε να συνεχίσουμε ο καθένας μόνος του, επειδή είχαμε διαφορετικό όραμα ο καθένας σε σχέση με το πώς θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ξαναχτίσουμε ανάμεσά μας μια διαφορετικού είδους σχέση, η οποία θα είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας».

Το ζευγάρι έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις μεταξύ τους για χάρη του 4χρονου γιου τους Μπίνγκαμ, αλλά και τον δεύτερο γιο της ηθοποιού, τον 11χρονο Ράϊντερ. «Είπαμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας το αίσθημα ότι, από όλη αυτή την κατάσταση, θα βγουν κερδισμένα και όχι χαμένα. Εμείς δημιουργούμε τις εμπειρίες μας. Αν θέλεις μια επώδυνη κατάσταση, το σίγουρο είναι ότι θα την έχεις. Εγώ θέλω να δημιουργώ για τα παιδιά μου εμπειρίες θετικές. Η ευτυχία δεν είναι κάτι που απλά σου έρχεται. Είναι μια διαδικασία στην οποία πρέπει να συμμετέχεις ενεργά».

Δείτε το εξώφυλλο στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα