Karl on the streets: 9 Chanel trends που «κλέβουν» οι fashionistas

09:46 8/5/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Η ιδιαίτερη αγάπη των fashionistas στον οίκο Chanel είναι προφανής. Οι προτάσεις του αποτελούν style guide για κάθε νέα σεζόν και δεν θα γινόταν να μην συνέβαινε το ίδιο και για τη φετινή. Εξάλλου η Resort collection του γαλλικού οίκου είχε κάθε λόγο να τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου της μόδας -κι όχι μόνο- κι αναμφισβήτητα τα κατάφερε παγκοσμίως. Βάζοντας κάτω τα Chanel

trends -από τις γόβες με κάλτσες της Άνοιξης 2014 μέχρι τα μαργαριταρένια γυαλιά ηλίου της Άνοιξης του 2012- δεν έχουμε παρά να ανατρέξουμε στους δρόμους και να αναζητήσουμε τις τάσεις που υιοθετούν τα fashion girls έχοντας ως έμπνευση τον υπερταλαντούχο Karl Lagerfeld.

Photo credits: style.com

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Rugby Sweater

Ο σάλος που προκάλεσε ο Lagerfeld στη Σιγκαμπούρη “s για τη Resort collection 2014, είχε ως αποτέλεσμα πολλά rugby-style sweaters με βαθύ V να αναβαθμίσουν τα preppy looks.

Δείτε περισσότερα Galleries Wallpaper Floral

Ο οίκος Chanel τίμησε τα mosaics prints της Μέσης Ανατολής για το Resort show 2015, με αποτέλεσμα να αξιοποιηθεί αργότερα από τις fashionistas.

Δείτε περισσότερα Galleries New Streetwear

Από το Fall 2014 supermarket show ο Lagerfeld προσέθεσε νέα, έξυπνα tips στο street style.

Δείτε περισσότερα Galleries Mini-Me

Όπως ο Brad Kroenig συνοδευόταν σε όλα τα Chanel events από τον Hudson, έτσι και μία street-style star μαμά δεν θα μπορούσε να μην ντυθεί το ίδιο με τον μικρό συνοδό της.

Δείτε περισσότερα Galleries The Foodie Bag

Το Lait de Coco τσαντάκι (Fall 2014) απέκτησε ένα Coca-Cola makeover.

Δείτε περισσότερα Galleries Preppy Pumps

Οι fashionistas φίλες υιοθέτησαν το styling tip από το Chanel 2014 show φορώντας λευκές sportive κάλτσες με τις λουστρίνι γόβες τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Ladylike Florals

Ο πιο εύκολος τρόπος για δείξει classy ένα κλασσικό λουλουδάτο ντύσιμο είναι η αυστηρή γραμμή και το pink-on-black floral που πρώτα είδαμε στην Karlie Kloss στο Chanel Fall 2010 Haute Couture show.

Δείτε περισσότερα Galleries Parisienne Moment

Ο οίκος Chanel παίζει διαχρονικά με τον ασπρόμαυρο συνδυασμό κι αυτή τη φορά έβαλε στο παιχνίδι τη loose λευκή μπλούζα.

Δείτε περισσότερα Galleries Pearl Sunnies

Ο Lagerfeld έφερε στο προσκήνιο στο Chanel Spring show 2012 τα μαργαριταρένια γυαλιά κι από τότε πολλές fashionistas εφοδιάστηκαν με αυτά στα sunny looks τους.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Chanel, fashionistas, Karl Lagerfeld, resort, Street Style, γαλλικός οίκος

Keywords
Τυχαία Θέματα