Kanye, μήπως τα παραλές για την Kim;

Τί είπε για την αρραβωνιαστικιά του στον Ryan Seacrest:

O Kanye West φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένος με την Kim Kardashian γι’αυτό και κατανοούμε σε ένα βαθμό τα λεγόμενά του. Ο διάσημος ράπερ και σχεδιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ryan Seacrest και μίλησε για την αγαπημένη του:

«Όταν πήρα την Kim στο Met Ball και το έγραψαν στο site της Vogue, προσπάθησαν να πουν πως δεν ήταν εκεί γιατί δεν ήθελαν μία reality star εκεί.» Μάλιστα, θεωρεί ρατσιστικό που θεωρούν πως η Kim Kardashian δεν έχει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας επειδή πιστεύουν πως δεν έχει τα προσόντα.

«Είμαστε κλασικιστές.Έχουμε το μοντέρνο μας τραπέζι. Το σπίτι μας στα Hamptons, το σκάφος μας και έχουμε το εισιτήριό μας για το Met Ball. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος η Kim Kardashian να μην βρίσκεται στο εξώφυλλο της Vogue. Είναι η πιο ενδιαφέρουσα γυναίκα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. (…)

Μάλιστα, τόλμησε να συγκρίνει την Kim Kardashian με την Michelle Obama αναφέροντας: «Κανείς δεν κοιτάζει τί φοράει ο Πρόεδρος Obama. Η Michelle Obama δεν μπορεί να ανεβάσει στο Instagam μία φωτογραφία όπως εκείνη που ανέβασε το κορίτσι μου».

Αυτό έλειπε Kanye, να δούμε και την Michelle Obama να μας δείχνει ημίγυμνη τα οπίσθιά της…

Keywords
Τυχαία Θέματα